Много хора знаят, че ако искат да отслабнат, трябва да

...
Много хора знаят, че ако искат да отслабнат, трябва да
Коментари Харесай

Авокадото помага за отслабване

Много хора знаят, че в случай че желаят да отслабнат, би трябвало да хапват по-малко и да се движат повече. Според специалистите някои храни подкрепят по-успешно битката с непотребните килограми. Една от тях, предложена от английска диетоложка, е авокадото, написа в. "Дейли експрес ".
Често в опит да отслабнат спазващите диета хора лимитират храната, вместо да натъртват на подобаващи за задачата артикули. За мнозина обаче е предизвикателство да схванат към кои храни да се придържат в процеса на намаляване. За тяхно облекчение английската диетоложка и фитнес гуру Дария Кантър разкрива, че авокадото е отличен асистент в битката против непотребните килограми.
Хапвайки авокадо, спазващите диета скоро могат да виждат смяна в региона на талията, отбелязва Кантър.
Диетоложката предлага храни с високо наличие на захар, като да вземем за пример сладките картофи, да се заменят с авокадо, което съдържа потребни мазнини и единствено един грам захар на плод.
Дария Кантър предлага за намаляване и топла вода с лимон, която оказва помощ на тялото да се пречисти от токсините и усъвършенства храносмилането.
Диетоложката добавя също, че множеството хора имат неправилна визия за въглехидратите, смятайки, че в случай че желаят да отслабнат, би трябвало да ги изключат от менюто си. Вместо това съгласно нея спазващите диета би трябвало да заменят артикули като бял самун и бял ориз с пълнозърнест самун и кафяв ориз.
Освен измененията в метода на хранене, Дария Кантър предлага и по-активно придвижване за по-бързо намаляване - съпротивителни извършения - лицеви опори, тренировки за бицепси, клякания, тичане, колоездене, силова йога.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР