Много хора вярват, че има връзка между характера на човека

...
Много хора вярват, че има връзка между характера на човека
Коментари Харесай

Какво издава месецът на раждане за жената

Много хора имат вяра, че има връзка сред характера на индивида и датата му на раждане. Но дали е по този начин в действителност?

Според психолозите главните черти на характера на индивида се залагат още през първия месец от живота му. Следователно месецът, в който сте се родили, в действителност може да повлияе на мирогледа ви и на личностните ви особености. Нека проверим дали е по този начин – намерете месеца си на раждане и прочетете характерността!

Жена-януари

Приятелите и сътрудниците ви обичат да са около вас, тъй като вие сте мъдра и търпелива. Вие освен постоянно сте подготвени да дадете потребен съвет, само че и позволявате на хората да бъдат с вас. Мъжете елементарно се влюбват във вас, тъй като имате красива душа и моден външен тип!

Жена-февруари

Вие постоянно сте подготвена да помогнете на някого и умеете да изслушвате хората. Това ви прави необикновено добър другар! В любовните връзки сте съблазнителна и неотразима. Мъжете се усещат по-специални около вас.

Жена-март

Вие постоянно вършиме незабравимо първо усещане. Много хора ви считат за превъзходен образец за подражателство, защото нормално вие вършиме всичко вярно. В любовните връзки сте търпелива, мечтателна и блага.

Жена-април

За вас фамилията и другарствата са най-важното в живота. Вие бързо отслабвате, по тази причина ви е елементарно да се поддържате в отлична форма. В любовните връзки сте дейна и не се страхувате да извършите първата крачка.

Жена-май

Интелектът ви постоянно е бил над междинния! Няма нищо, което да не можете да извършите, в случай че го поискате в действителност. Вие сте освен умна дама, само че и същинска хубавица!

Жена-юни

Вие обилно споделяте с близките своето време, силата си и парите си. Приятелите ви знаят, че постоянно могат да се извърнат към вас в сложен миг. Имате освен огромно сърце, само че и страхотна осанка, която кара мъжете да се обръщат след вас!

Жена-юли

Вашата хубост е ослепителна! Личността ви е в действителност неповторима, тъй като имате доста разнообразни увлечения и занимания. Хората ви обожават поради сърдечността и добрината ви.

Жена-август

Много мъже се влюбват във вас от пръв взор. Роднините и приятелите постоянно ви търсят за съвет, тъй като сте доста мъдра. Във всеки един спор се стараете да бъдете миротворец!

Жена-септември

Няма затруднение, което да не можете да преодолеете! Невероятно мощната ви воля ви оказва помощ да се борите с изкушенията. Хората почитат възгледите ви за живота, тъй като вие сте почтена и държите на думата си.

Жена-октомври

Във вашата душа има нещо изключително, което кара хората да ви имат безгранично доверие. Освен това умеете да предвиждате овреме заплахите. Държите се добре с всички хора, без значение от държанието им.

Жена-ноември

Покрай вас роднините и приятелите постоянно се усещат удобно. Усмивката ви е способна да огрее цялата стая! За вас същинското другарство има огромно значение, по тази причина не поддържате връзка с хора, които не си държат на думата.

Жена-декември

Вие носите наслада на близките, просто бидейки самата себе си! Хората споделят, че имате огромно сърце, тъй като постоянно сте подготвена да протегнете ръка за помощ. Човек елементарно може да се сприятели с вас! /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР