Много хора тръгват отново на път в края на Коледните

...
Много хора тръгват отново на път в края на Коледните
Коментари Харесай

МВР въвежда редица мерки, за да облекчи трафика в края на коледните празници

Много хора потеглят още веднъж на път в края на Коледните празници. Заради огромния поток от коли, в последния от почивните дни Министерство на вътрешните работи вкарва редица ограничения, с цел да облекчи трафика. Има ли тапи и каква е обстановката на един от най-натоварените сектори - Автомагистрала " Струма ".

Благоевград

Преди минути министър председателят Бойко Борисов инспектира строителството на автомагистрала " Струма ".

Нормално се реализира придвижването по автомагистрала „ Струма " и основен път Е-79 към този час.

Няма трафик и на една от най-невралгичните точки в Югозапада - кръговото кръстовище в региона на Полигона, след Благоевград, където основния път Е-79 минава към автомагистрала „ Струма ".

За да се обезпечи сигурността на пътя и да се избегнат тапи, от 14 до 20 часа през днешния ден се лимитира придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътища в цялата страна.

За облекчение на пътуващите към София, през Владая през днешния ден ще има две ленти за придвижване на колите, които влизат в столицата.

Възможно е образуването на тапи по автомагистрала „ Хемус ", в региона на тунел " Витиня ".

Движението в тръбата за Варна е в двете посоки, заради ремонт на тръбата за София, по тази причина от пътната организация поучават да се употребяват различни направления.

И през днешния ден от " Пътна полиция " ще наблюдават за нарушавания на пътя, като шофиране в нетрезво положение, с превишена скорост или рисково изпреварване.

От АПИ молят жителите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия и да съблюдават напътствията на Пътна полиция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР