Много хора страдат от самотата. Понякога чувстваме, че е невъзможно

...
Много хора страдат от самотата. Понякога чувстваме, че е невъзможно
Коментари Харесай

Страдате от самота? Ето защо не сте открили сродната душа

Много хора страдат от самотата. Понякога усещаме, че е невероятно да намерим индивида, с който можем да имаме освен това от няколко срещи.

Ние открихме, че има 7 съществени аргументи за това. Анализирането им може да ви помогне да изградите хармонична връзка с бъдещия си обичан човек и по-важното, със себе си.

1. Все още страдате, поради остаряла връзка.

Старите мемоари единствено ви отдалечават от новите благоприятни условия. Сякаш някой ви поставя усмирителна риза и не ви позволява да се движите свободно. Отделете си нужното време след приключването на връзката, успокойте се и се пробвайте да разберете какво в действителност желаете.

2. Имате нереалистични упования.

Някои девойки мечтаят за принца на бял кон, а някои мъже желаят дамите им да бъдат съвършени във всяка област. Но същинският живот и същинските хора са нещо доста по-различно. Първо, фокусирайте се върху себе си. Как изглеждате? Какво може да предложите на различен човек? Той/тя ще се усеща ли добре към вас? Трябва да се знае, че принцовете се женят за принцеси. Казано по различен метод, в случай че се нуждаеш от човек с избрани качества, пробвай се сам/а да развиеш сходни.

3. Мечтаете за някой, който към този момент е ангажиран.

Не си губете времето. Разбира се, всичко може да се случи и не съдим никого, само че помислете за това: Може ли да си визиите, че човек, кадърен да изневери, е вашата сродна душа? Не се самонавивайте, че сте по-добри или по-подходящи от сегашната му/ѝ половинка. Дори и да заемете мястото му/ѝ ще се тормозите от подозрения: допустимо ли е да ви изневерява пък на вас?

4. Имате проблеми с доверието

„ Всички са идентични! “, „ Всички желаят едно и също нещо! “ Доста постоянно чуваме това и за дамите, и за мъжете. Да си признаем, има истина в тях, изключително, в случай че продължавате да се влюбвате еднакъв вид мъже/жени. Не се доверявайте да всеки срещнат човек. Но въпреки това, не отблъсквайте хората преди да сте ги опознали. Не е тяхна виновността, че някогашният ви е наранил. Концентрирайте се върху хората към себе си и не игнорирайте значимите елементи.

5. Страхувате се от сериозна връзка.

Страховете ви строят невидима стена към вас и ви лимитират от опцията да срещнете някой нов човек. Как може да измененията обстановката? Няма бързо и елементарно позволение, само че както и с предходните точки, пробвайте се да поработите върху себе си: намерете си забавно занимание, излизайте по-често и не давайте сцена на отрицателните мисли в главата си.

6. Имате непреодолимото предпочитание да бъдете харесвани.

Поведението на пауна да си демонстрира опашката пред останалите животни работи в животинския свят. Но в човешкия сходно държание провокира насмешки, смях, страдание и даже неспокойствие. Много сходни практики, чиято единствена цел е да ви направи харесвани, също не работят. Не робувайте на модата, в случай че не се чувствате удобно. Бъдете себе си. Правилният човек несъмнено ще го оцени.

7. Бързате прекалено много.

Много хора имат вяра в слуха за „ биологичния часовник “ и по тази причина доста хора са склонни да видят „ специфичния “ във всеки втори човек и безусловно да го преследват. Разбира се, ужасно е, в случай че имате съществени планове. Но не бързайте да му споделяте по какъв начин ще кръстите децата си на първата среща. Подобен метод по-скоро плаши даже и тези, които ви харесват доста.

Източник: Факти.бг
тагове самотност сродна душа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР