Много хора смятат, че с помощта на определен вид статуетка,

...
Много хора смятат, че с помощта на определен вид статуетка,
Коментари Харесай

Как да привлечем богатството в дома си

Много хора считат, че благодарение на избран тип статуетка, предложена от експерти по фън шуй, могат да изгонят вечно проблемите от вкъщи си и да привлекат благосъстоянието.

Това обаче не е толкоз просто. Според фън шуй всичко живо на планетата ни е заредено с особена сила, която се назовава Ци. Домът също е жив организъм и той има своя сила.

Лошата сила Ци притегля заболяванията и неуспехите, а положителната сила е като магнит за благосъстояние и триумф. Затова първо би трябвало да изчистите дома си от неприятна сила, а по-късно да купувате статуетки.

Предметите, които от години стоят неподвижно, набутани в ъглите на шкафовете, в кутии под леглата и други труднодостъпни места, имат свойството да умират, да губят силата си.

 Как да притеглим благосъстоянието в дома си

Ако дреха лежи без да се пипа в продължение на една година, тя притегля неприятна сила. Затова я изхвърлете от вкъщи си. Без да се замислите, изхвърлете и раздайте всичко, което не сте носили повече от една година.

Поне два пъти годишно пренареждайте облеклата си. Дървената мебел и стъклените съдове имат свойството да пазят силата си с десетилетия. Можете да освежите силата им, като ги измиете със студена вода.

Същото важи и за металните предмети. Скъпоценните камъни не умират, само че имат памет. Ако те са били в помещението по време на скандал, те излъчват отрицателна сила.

Всяка движимост би трябвало да има свое място. Дрехите би трябвало да са в дрешника, обувките – в кутии. Изхвърлете прашните сувенири, плакати и календарчета.

Представете си дома си като компютър, в който файловете би трябвало да бъдат проведени в папки. Такава система ще облекчи живота ви и ще притегли свободното течение на силата Ци. А това ще притегли благосъстоянието и парите към дома ви.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР