Много хора смятат, че историята, която учим, е фалшива. Има

...
Много хора смятат, че историята, която учим, е фалшива. Има
Коментари Харесай

Човешки пръст на 100 млн. години?

Много хора считат, че историята, която учим, е подправена. Има и такива, които настояват, че ни се дава „ филтрирана “ информация и доста неща, които се отнасят до далечното минало на човечеството, биват скривани съзнателно.

Ами в случай че историята в действителност не е такава? Истински или не, човешкият пръст, чиято възраст е изчислена на 100 млн. години, не би трябвало да съществува съгласно стандартната археология.

Но в последните 50 години са направени много открития, които насочват към теорията, че човечеството е населявало планетата много по-рано, в сравнение с считат учените.

Фосилът фактически наподобява на човешки пръст.

Фосилизираният човешки пръст е открит през 80-те години на предишния век в каменна кариера в Тексас. Според палеонтолозите, с цел да се фосилизира по този метод, пръстът би трябвало да е бил затрупан за доста малко кратко време и дълго по-късно до него да не е достигал О2. Смята се, че индивидът, който е бил притежател на пръста, е умрял от бърза и насилствена гибел.

Д-р Дейл Питърсън (Dale Peterson) от университета Оклахома Сити изследвал пръста с рентген, компютърна томография и ядрено-магнитен резонанс. При разбора са видяни отличителни вътрешни структури, подредени в концентрични кръгове. Допълнителни разбори демонстрират съществуването на кости, стави и сухожилия. Това са тъмните петна в рентгеновите фотоси (долу).

Въпреки че ученият не съумял да разбере какъв тип създание е имало такива пръсти по това време, би било извънредно необикновено това да е пръст на примат.

Все отново остава въпросът – допустимо ли е да съществува фосилизиран пръст на възраст 100 млн. години? Ако отговорът на този въпрос е одобрителен, това на процедура би означавало, че по времето на динозаврите към този момент е имало хора. Съществувала ли е непозната за нас цивилизация по това време? Какво се е случило с нея? Защо е изчезнала и изчезнала ли е въобще?

Разбира се, би трябвало да обмислим и опцията това да е изискан фалшификат. Едно е ясно – и в двата случая някой има изгода от заблуждаването на масите.

Ancient Code

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР