Много хора смятат, че да търкаш лотарийни билети е най-прекият

...
Много хора смятат, че да търкаш лотарийни билети е най-прекият
Коментари Харесай

Б.Николов: Повечето от спечелилите от тотото, след 7-8 години вече са загубили парите



Много хора считат, че да търкаш лотарийни билети е най-прекият път към замогването и  щастието. Но да спечелиш от лотарията или тотото е едно на няколко милиона късмет. До този извод стигаме до диалога си с ръководителят на Активни консуматори Богомил Николов : Със сигурност шансът да спечелим, в която и да е лотария, е много дребен. Той, в случай че беше огромен, евентуално всички щяхме да сме милионери. Това статистически не е допустимо, тъй като би трябвало да завоюва уредникът, а би трябвало и доста хора да изгубят, с цел да се образува облага.

По думите му, в никакъв случай не демонстрират спечелилите от тотото, след 7-8 години, тъй като множеството от тях към този момент са изгубили парите: Човек, с цел да печели добре би трябвало да се образова. А не да чака на шанса си, тъй като шансът идва и си отива. Ако ни липсват нужните познания доста елементарно ще загубим  тези пари.

Николов заключи: Проблемът е, че ние имаме вяра повече в шанса, в сравнение с в упорството и образованието. За страдание, нашите предшественици в 19 век, по време на Българското Възраждане, са слагали на първо време образованието и това е бил най-важният фактор за триумфа на човек. Сега не разбирам за какво тази религия в хората отслабна толкоз доста и внезапно шансът стана най-желан.

Целия репортаж чуйте в звуковия файл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР