Много хора си мислят, че всичко в живота на актьорите

...
Много хора си мислят, че всичко в живота на актьорите
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм не е за обща употреба

Много хора си мислят, че всичко в живота на актьорите е ария - тъй като са известни и печелят доста повече от един средностатистически човек.
 Хали Бери, Роналд Юджийн Грифин и кой се опита да превземе дома ѝ
Кой се опита да превземе дома на Хали Бери

Нови битови проблеми за актрисата

Личният им живот обаче много страда от славата, тъй като би трябвало да внимават по кое време, къде и с кого се появяват. Да не приказваме, че доста от " почитателите " им желаят да живеят с тях. Мхм, освен това безусловно, тук и в този момент.

Поредният подобен случай е с Чанинг Тейтъм . Актьорът е извадил ограничаваща заповед против жена, чието име не се загатва. Причината е, че през месец юни тя е нахлула в дома му в Лос Анджелис, до момента в който Тейтъм го е нямало.
 Снимка 348823

Жената даже е живяла в дома му цели 10 дни, преди да бъде открита от човек от екипа на артиста, който незабавно е повикал полиция. Пред управляващите дамата е твърдяла, че самият Чанинг Тейтъм я е поканил да остане в дома му.
 Джеси Джей, Чанинг Тейтъм и какво напрежение е имало при започване на връзката им
Защо е имало напрежение сред Джеси Джей и Чанинг Тейтъм

Началото на всяка връзка е мъчно

Според The Blast, Тейтъм не познава дамата, само че преди известно време тя още веднъж се е пробвала да нахлуе в дома му, с цел да откри контакт с него.
 Джена Дюън, Jenna Dewan x Danskin и новата секси линия облекла на актрисата
Колко секси е Джена Дюън

Новата ѝ колаборация с Danskin ни дава отговор

Ето за какво артистът е прибегнал до изваждане на ограничаваща заповед против нея. Според уеб страницата, заповедта не разрешава на провинилата се да приближава както Тейтъм, по този начин и неговата някогашна брачна половинка Джена Дюън и щерка им Евърли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР