Много хора се наслаждават на алкохолна напитка по Коледа -

...
Много хора се наслаждават на алкохолна напитка по Коледа -
Коментари Харесай

Действителната възраст, на която трябва да сте, за да пиете законно алкохол в Обединеното кралство - и това може да ви шокира

Много хора се любуват на алкохолна напитка по Коледа - без значение дали е просеко, греяно вино или нещо малко по-силно - само че законното възрастта за пиянство на алкохол в личния ви дом може да бъде шокираща.

Когато коледната вечеря свърши, шоколадовите бонбони се гълтам, а вие мързелувате пред тв приемника, може да е съвсем Отговорът на Павлов да посегне към bevvy. Но в случай че децата ви изискат нещо алкохолно, какво бихте създали?

Някои родители може да се радват да дадат на младежа си глътка коктейл със снежна топка, съдържащ юрист и лимонада, само че знаете ли на каква законова възраст пие алкохол в частни пространства е единствено на пет години? И по този начин, какъв е законът по отношение на пиенето на малолетни?

Всички знаем, че законовата възраст за закупуване на алкохол е 18 години и на някои места, в случай че изглеждате под 25 години, може да бъдете помолени за персонална карта като доказателство, че сте задоволително възрастни. Според водещата благотворителна организация за деца NSPCC, е пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР