Много хора се чудят защо Алексей се е борил толкова

...
Много хора се чудят защо Алексей се е борил толкова
Коментари Харесай

Това е истинската народна любов: Юлия Навалная благодари на хил...

" Много хора се чудят за какво Алексей се е борил толкоз настойчиво и в никакъв случай не се е предал - поради вас. За красивите, смели и почтени хора, които в този момент чакат на безкрайна опашка, с цел да се сбогуват с него. Благодаря ви. Това е същинската национална обич ”, написа вдовицата в обществената мрежа " Х ".

 

Припомняме, че голям брой поддръжници на водещия критик на Кремъл се събраха в московския квартал „ Марино ” в деня на погребението му, с цел да отдадат почитта си към най-известния съветски опозиционен водач, който умря в арктическа наказателна колония на 16 февруари на 47-годишна възраст.

Въпреки предизвестията на представителя на президента Владимир Путин да не се организират неразрешени манифестации, мнозина скандираха името на Навални и носеха лозунги като " Путин е палач " и " Не на войната ".

 

Юлия Навалная непосредствено упрекна Путин, че е поръчал убийството на брачна половинка й. Екипът на Навални означи, че има намерение да организира следствие и да разгласява имената на виновните лица. Към момента Кремъл отхвърля да е забъркан и отхвърля да разяснява тематиката.

 

Поддръжниците на Навални настояват, че в смъртния акт е посочено, че той е умрял от естествена гибел, което те отхвърлят да одобряват.

Многие задаются вопросом, ради чего Алексей так гневно боролся и никогда не сдавался.
Ради вас. Прекрасных, смелых и честных людей, которые теперь бесконечной очередью идут с ним проститься.
Спасибо вам. Это и есть настоящая народная любовь.
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР