Много хора съдят за другите само по външния им вид.

...
Много хора съдят за другите само по външния им вид.
Коментари Харесай

Всички подминавали падналия старец, само кучето му се опитвало да го спаси

Много хора съдят за другите единствено по външния им тип. Ако човек е добре облечен, в костюм, лежи на земята, значи му е станало неприятно и би трябвало незабавно да бъде избавен. А в случай че е с мръсни облекла и небрежен тип, тогава той е пийнал и би трябвало да бъде заобиколен…

Днес желаеме да споделим с вас една доста трогателна история, случила се в костариканския град Гуапилес.

Куче тичало против придвижването по едно от локалните пътища, то лаело мощно и се опитвало да притегли вниманието. Много водачи не разбирали какво се случва и заобиколяли кучето, възмутени, че то тича по пътното платно.

Накрая един грижлив мъж въпреки всичко решил да спре и да разбере какво се е случило. Кучето незабавно почнало да го води. Наложило се водачът да тича след животното няколкостотин метра. Скоро той видял какво се случва.

Отстрани на пътя лежал мъж, който изглеждал на към 60 години. Случайни минувачи безусловно прескачали мъжа, решавайки, че е пийнал.

Но водачът, който кучето съумяло да спре, схванал, че старецът има потребност от помощ и извикал кола за спешна помощ. При идването лекарите открили, че е получил инфаркт.

 куче в кола за спешна помощ

Когато колата за спешна помощ откарало стареца, кучето скочило в колата с него, никой не посмял да го изгони.

Скоро индивидът се почувствал по-добре и съумял да каже, че името му е Хорхе, а кучето Чикита и че живеят дружно в остаряла ремарке в покрайнините на града. Този ден той се разхождал из града с Чикита, когато ненадейно се почувствал зле. Сърцето го заболяло и след момент той изгубил схващане.

 куче воин

Ако не беше преданата Чикита, индивидът можеше да почине. За благополучие всичко приключило добре!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР