Много хора са привлечени от филмите на ужасите. Има нещо

...
Много хора са привлечени от филмите на ужасите. Има нещо
Коментари Харесай

Кога и как да гледате филми на ужасите

Много хора са привлечени от филмите на ужасите. Има нещо в индивида, което го кара да желае да бъде уплашен, само че не всички съумяват да се оправят със страховете си. Някои филми могат да доведат до кошмари или, даже до терзания и параноя в действителния свят. Тези няколко съвета ще ви оказват помощ да гледате страшните филми с допустимо минимум щета за вас.
Първи съвет: Гледайте страшни филми единствено през деня
 Връчват премиите „ Сезар “ без аудитория Връчват премиите „ Сезар “ без аудитория
Във Франция тази вечер ще се организира 46-ата гала по връчването на премиите „ Сезар “, съобщи БНР. Тържеството ще мине по...
Много от страшните филми се разиграват през нощта, тъй че в случай че ги гледате денем ще изпитвате по-малко паника и ще сте на естествена светлина, която постоянно успокоява.
Втори съвет: Ако сте решили да гледате страшни филми вечер, пуснете си всички лампи да ви осветяват
Доказано е, че човек се усеща доста по-защитен в осветена стая или на място с доста светлина, в сравнение с в тъмна. Мракът въздейства заплашително и нямаш надзор, когато не виждаш нещата. За хората е значимо да имат надзор над обстановките и да могат да виждат проблемите, а тъмнината им лишава контрола и това е една от аргументите да ни плаши толкоз доста.
Трети съвет: Нагласете се душевен
Настройте се, че във кино лентата ще има плашещи подиуми, писъци и евентуално чудовща и призраци. Най-подходящо е да гледате такива филми, когато сте под мощни страсти, като яд, наслада, горест или болежка, с цел да парирате страстта на боязън във вас.
 Кино вечер: Три страхотни класики, които да гледате през уикенда Кино вечер: Три страхотни класики, които да гледате през уикенда
Искате ли да се сгушите на дивана комфортно този уикенд с прекрасен филм? С динамично изменчивото мартенско време може и да се наложи да...
Четвърти съвет: Не гледайте филмите сами
Винаги е успокояващо да си с различен човек при страшни или проблематични моменти, тъй като по този начин чувстваш сигурност и успокоение. Добре е да споделиш момента и страстта с някой различен.
Пети съвет: Ако имате опция превъртете кино лентата по-напред, където е по-малко плашещо
Ако сте на преносим компютър, компютър или на тв приемник, който има такава алтернатива може да превъртите по-напред, когато стигнете до място където считате че може да е ужасно, с цел да го пропуснете. Може да няма плашещия резултат, на който се надявате, само че и няма да ви стресира.
Шести съвет: Преди да заспите си пуснете нещо занимателно или прелестно, което да ви разсее от страховитото прекарване
 27 кино лентата, които са толкоз сбъркани, че ще съжалите, че сте ги гледали 27 кино лентата, които са толкоз сбъркани, че ще съжалите, че сте ги гледали
Всеки човек има най-малко един филм, за който съжалява, че го е гледал. Някои ленти са толкоз странни и сбъркани, че стоите в ступор след к...
Добре е изключително в случай че си гледал заплашителен филм през нощта, да си пуснете нещо успокояващо преди да заспите. Така възможностите за кошмари са по-малки и ще заспите по-лесно.
Седми съвет: Намалете звукът на кино лентата
Ако имате опция, намалете звука на страшния филм. Много филми употребяват звуците и шума, за дейно заплашване и въодушевление. Намаляването на звука може да понижи страхът от самия филм.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР