Много хора са потърпевши от самолетите, които прелитат ниско над

...
Много хора са потърпевши от самолетите, които прелитат ниско над
Коментари Харесай

Шегата, която този мъж изигра на самолетните компании, е ненадмината /снимки и видео/

Много хора са пострадали от самолетите, които прелитат ниско над къщите им. Но не всеки има фантазията да измисли такава невероятна смешка, с която да си реши казуса!
Марк Губин работи като фотограф и художник, само че в свободното си време е същински познавач на положителните смешки. Преди 10 години открил, че всички самолети минават над неговия дом в американския град Милуоки, до момента в който кацат на локалното летище.
След къс размисъл, Марк решил да се пошегува със самолетните компании, които не трансформирали маршрута за приземяване, без значение от настояванията му.
Той написал на покрива си "Добре пристигнали в Кливланд ". И търпеливо зачакал.
За тези 10 години, откогато съществувал надписът, мнозина пасажери се объркали. Виждайки надписа на покрива, те решавали, че самолетът се объркал по неверен маршрут и изпадали в суматоха. Често отивали при капитана на полета и упорствали да беседват с него, с цел да се обясни обстановката.
Местните управляващи се принудили да помолят Марк да отстрани надписа, откакто пасажери летели от Денвър към Кливлънд и трябвало да слязат тъкмо в Милуоки.
След като прочели надписа, те изпаднали в дива суматоха. Оказва се, че управляващите нямало какво да създадат. Марк изтъкнал, че домът е персонално негов, както и надписите. Накрая водачите се принудили да променят маршрута си и по този начин шегата на този талантлив мъж изиграла ролята си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР