Много хора са на мнение, че CD и DVD дисковете

...
Много хора са на мнение, че CD и DVD дисковете
Коментари Харесай

Wondershare DVD Creator: идеалната програма за запис и съхранение на DVD и Blu-ray дискове

Много хора са на мнение, че CD и DVD дисковете окончателно са останали в предишното. Но милиони консуматори от целия свят не престават всеобщо да ги употребяват, макар многочислените апели на почитателите на актуалните технологии, за отвод от потреблението на оптичните дискове. Но хората вършат сбирки от DVD със записани обичани филми и сериали, основават специфични DVD дискове за плеърите на домашните high-end аудиосистеми или още веднъж преглеждат записите на сватбите, рождените дни и други сходни събития, непокътнати само на DVD. Но в случай че желаете да запишете видео на DVD, най-хубавата помощна стратегия за тази цел е Wondershare DVD Creator.

Запис на DVD без затруднения
Мнозина са се сблъсквали с неприятната обстановка, когато след записа на DVD диска и слагането му в DVD плеъра, на екрана на тв приемника нищо не се вижда. Това се получава при потреблението на погрешен формат при записа на диска.

Wondershare DVD Creator тотално взема решение този проблем. Програмата поддържа над 150 формата , в това число BDMV Folder и DVDMedia , с които аналогичните приложения непрестанно имат проблеми. Сред другите формати можем да се спрем на DVD/DVD folder/Blu-ray DVD folder/ISO/Blu-ray disc. И още конвертиране от вида MP4 към DVD, MKV към DVD, AVI към DVD и още доста други.

Важно е да кажем, че програмата е съвместима с всички известни видове оптични дискове : DVD-9 и DVD-5; DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD-RAM; BD-R, BD-RE, BD-25, BD-50, BD-100 .

Да отбележим, че Wondershare DVD Creator може да записва случайни ISO и DVD дискове непосредствено в компютъра, за техния следващ доста бърз запис на оптичен диск.


Програмата на Wondershare посреща потребителя с един главен програмен прозорец, в който са показани най-често употребяваните функционалности: основаване на DVD видео диск, основаване на Blu-ray (BDMV) диск. както и записа на DVD единствено с един клик. Последната алтернатива е същинска находка! Тя дава опция за оптимално бързия запис на DVD диск. Всичко, което би трябвало да се направи, е да се реалокират нужните видеофайлове или изображения в програмния прозорец на приложението и да се кликне върху иконката Burn.



Не е належащо да се вършат каквито и да било настройки, да се избира скоростта на запис и вида на поставения диск. Wondershare DVD Creator автоматизирано дефинира оптималните настройки и по този метод икономисва доста време. Преди започване на „изпичането“ на диска, има опция за нареждане на видеата по избран параметър. Това е изключително потребно при записа на сериали върху DVD.


DVD дискове за сбирки
Помощникът за основаването на пълноценни DVD дискове с менюта е основната функционалност на Wondershare DVD Creator. Точно по този начин, благодарение на тази стратегия е допустимо основаването на професионални DVD дискове, каквито можем да намерим в профилираните магазини. В тези дискове възпроизвеждането не стартира автоматизирано, а потребителят може да избере от менюто какво да гледа.



Помощникът предлага четири стадия за построяването на професионален DVD диск. На първия стадий потребителят би трябвало да трансферира в програмния прозорец на програмата всички видеофайлове и изображения, които ще се записват в диска. Както към този момент споменахме, програмата поддържа drag-and-drop и не се губи време за наместване на филмите и изображенията в другите точки на менюто.



Вторият стадий е най-интересен. Тук потребителят построява и оформя менюто на DVD диска. Wondershare DVD Creator предлага десетки подготвени шаблони на менюта, които мигновено влизат в деяние. Предлагат се шаблони на менюта с най-различна тема – от основаване на DVD за женитба, до запис на диск с филми на ужасите.

При потреблението на образец, програмата независимо построява структурата на менюто, който може да бъде променяна доста гъвкаво. Във всяка страница от менюто може да бъде променено разположението на всички съставни елементи, да се трансформират надписите и даже да се реалокират бутоните за навигация в менюто и за избора на видеото. Структурата се основава предвид на добавените на първия стадий филми и не се постанова ръчното прибавяне на точки и страници в менюто.

Разбира се, не се постанова сходно прибавяне, до момента в който въпреки всичко не поискате да добавите нещо. Wondershare DVD Creator дава опция за основаване на менюта освен с потреблението на общоприети шаблони. При предпочитание потребителят може да добави случаен декор, като вземе изображението от своя компютър. Възможна е цялостната смяна на структурата съгласно вижданията на потребителя – да се прибавят нови текстови полета, да се вмъкне фонова музика. Това е изключително комфортно за потребителите, създаващи лична сбирка от DVD дискове. Всъщност това е един мощен, и в това време комфортен редактор за менюта на DVD дискове.

На третия стадий се предлага прелиминарен обзор на основаното DVD меню. Това е изключително потребна алтернатива. Благодарение на нея може да се прегледа, дали менюто се е получило удачно или се постанова нещо да се дооправи. По този метод се изключва сляпото записване на диска, когато става късно за сходни корекции.



И на последния, четвърти стадий остава единствено да се натисне бутона Burn за записа на оптичния диск. Скоростта на запис изненадва доста прелестно – напълно напълнен със наличие двуслоен DVD-R DL диск се записва единствено за 32 минути .
Обработване на видео
Във Wondershare DVD Creator е вграден незначителен, само че функционален редактор а видео. Без да излизат от програмата потребителите могат да понижат, изрежат и завъртят клипа, както и да прибавят разнообразни резултати. Последната опция изпъква на фона на останалите, които като цяло са базови за всеки видео редактор.



Програмата предлага огромен брой качествени резултати. Те могат да бъдат прилагани както към цялото видео, по този начин и към обособена негова част, определена от потребителя. Предлаганите резултати са изключително удачни за клиповете, снимани благодарение на смарт телефон.

И още, програмата предлага функционалност за основаване на слайдшоу и неговото мигновено записване на оптичния диск.
 Запис на наличието на DVD или Blu-ray в компютъра
Навярно за мнозина учредената функционалност на Wondershare DVD Creator ще стане опцията с копирането на DVD и Blu-ray дисковете в непрекъснатата памет на компютъра (рипване). Много хора имат сбирки от десетки и даже стотици DVD дискове, на които са записани значими събития. Но заради неналичието на DVD плеър, те не могат да ги гледат. Едно доста положително решение е тяхното прекачване в паметта на компютърната система.

С помощта на Wondershare DVD Creator, информацията от всички дискове на сбирката могат оптимално бързо и качествено да бъдат трансферирани в компютъра. Програмата трансферира видеото от което и да било DVD като нормално видео, и предлага няколко формата за неговия запис. Остава те да бъдат записани да вземем за пример на флаш стик и да бъдат гледани по по-съвременен метод.
Дата дискове
Още една превъзходна функционалност на Wondershare DVD Creator, даваща опция за основаване на Data Disk. На един и същи диск могат да бъдат записани изображения и фотоси, музика и видео. И тук записът е доста бърз, а при основаването на дата дискове няма загуба на качество.
Оценка
Като единствен минус на Wondershare DVD Creator може да се уточни избора на обособените подточки на софтуерните принадлежности. Ако да вземем за пример сте стартирали функционалността за бърз запис на дискове, а по-късно сте размислили и желаете да започнете да оформяте DVD менюта, ще би трябвало да спрете програмата и да я стартирате отначало. Не е очакван бутон за връщане към началния лист със софтуерни принадлежности. Но това е малък проблем.

В останалото, Wondershare DVD Creator мощно впечатлява – големият набор от функционалности, поддръжката на всички известни и не изключително известни формати, гигантската сбирка от менюта за DVD дисковете и изумително бързата скорост на запис на оптичните дискове. Wondershare DVD Creator ще е от огромна помощ на всеки, който продължава да употребява DVD дискове. Още повече, в случай че основава лична DVD сбирка.

Компанията Wondershare предлага понижение с до 50% на своите артикули по време на Черния петък, 23-ти ноември. И още, по време на Black Friday компанията Wondershare ще предложи редица безвъзмездни дарове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР