Много хора са на мнение, че бракът убива тръпката и

...
Много хора са на мнение, че бракът убива тръпката и
Коментари Харесай

Защо не се целуваме с език след брака

Много хора са на мнение, че бракът убива тръпката и в един миг започваме да усещаме половинката си просто като другар. Това довежда до по-малко предпочитание за секс и интимни милувки. Според уеб страницата за здраве и положително физическо и психическо положение Prevention, има няколко аргументи, които ни карат да спрем да се целуваме с език с колегата си. Целувките са значими, само че всяка има друго обръщение. Някои може да са просто от обич и предпочитание за непосредственост, само че по този начин наречената френска целувка подтиква към любовна игра. Причината е, че тя е доста по-страстна и буди предпочитание за секс, в случай че е изпълнена както би трябвало, несъмнено. Ето и две аргументи, заради които стопираме да се целуваме след брака.

Отнема време
Когато сме женени неотдавна, като че ли имаме цялото време на света за диалози, милувки и секс. Картината обаче се трансформира, когато се появят децата. Времето и силите ни биват трансферирани към развъждането им и забравяме да отделяме време за пристрастеност.

Енергията
Освен време, положителната френска целувка лишава и сила. Когато налице са гореизложените фактори, както и умората, вероятността просто да нямаме силите, а оттова и желанието, за целувка с език, е доста огромна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР