Много хора рискуват живота си, пресичайки локалното на Ботевградско шосе

...
Много хора рискуват живота си, пресичайки локалното на Ботевградско шосе
Коментари Харесай

Пресичането на локалното на Ботевградско шосе е мисия невъзможна

Много хора рискуват живота си, пресичайки локалното на Ботевградско шосе в Сухата река.

За да стигнат до спирката на автобусни линии 79 и 90 (Бл. 6 Ж. К. Сухата река) или до подлеза, на доста хора им се постанова да рискуват живота си като пресичат локалното на Ботевградско шосе. По думите на Деси Кръстева пресичането е " задачата невъзможна " освен с бебешка количка, тъй като паркираните коли са много на гъсто, а и пречат на видимостта, както на пешеходци, по този начин и на постоянно хвърчащите в локалното водачи на МПС-та.

Кръстева е безапелационна, че би трябвало да бъдат сложени колчета, които да лимитират паркирането в региона, а също по този начин е редно да има и пешеходна пътека. " За страдание, нямам доверие, че единствено съществуването на разпоредбите за паркиране, упоменати в закона за придвижване по пътищата биха били задоволителни ", споделя тя.

Публикацията на Деси заформи и полемика в обществената мрежа. Мартин е на мнение, че би трябвало да има всеобщо дискриминираме против коли. " Стига сме се държали като пишман Американци. София няма място за толкоз коли! ", написа той, а Кръстева му дава отговор, че това не е концепцията на поста й. " В света има доста градове, които са препълнени, само че има правила, които се съблюдават, което прави живота на водачи и пешеходци много по-лесен. Уловката е, че би трябвало да се съблюдават от ВСИЧКИ. ", добавя още Деси.



Снимки: Деси Кръстева / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР