Много хора приемат смъртта на Елизабет II като вододел между

...
Много хора приемат смъртта на Елизабет II като вододел между
Коментари Харесай

Експерт по протокол: Ще е интересно дали Чарлз ще абдикира след година

Много хора одобряват гибелта на Елизабет II като вододел сред две столетия.

Това сподели пред Euronews Bulgaria специалистът по протокол и етикет Милена Хлебарова.

Кралицата бе началник от доста висок клас. Тя умееше да дирижира процесите оттатък и извън. Влияеше на изхода им и правеше всичко да пази мира на Острова.

Сигурна съм, че у нас и на доста места по света, доста хора ще кажат „ какво толкоз би трябвало да скърбим за нея “. Но аз мога да кажа, че е висока чест за нас да загатваме нейната памет, тъй като тя имаше пръст във всички процеси, които се развиваха в Европа в последните 70 година, в това число за удобно развиване у нас след измененията.

 
Надяваме се, че Чарлз ще се опита да се приближи до нейната популярност. Да се хване за полата й и да се покатери нагоре по стълбицата на нейните триумфи. Но мощно се колебая, защото той има доста разтърсено добро име след развода с принцеса Даяна, любовната си спекулация с принцеса Камила и всички исблъсъци, които по-късно се случиха в кралското семейство.
Но той няма различен избор с изключение на да продължи развиването на кралската фамилия.

Дали ще абдикира в интерес на сина си Уилям след една година, както всички чакаме, ще е доста забавно и всички чакаме с неспокойствие неговите мисли. Но в първите няколко месеца това няма по какъв начин да е допустимо, тъй като той би трябвало да поеме и реализира функционалностите на майка си.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР