Много хора предпочитат вечер, преди сън, да си вземат един

...
Много хора предпочитат вечер, преди сън, да си вземат един
Коментари Харесай

Хората, които си взимат душ преди лягане, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да прочетат това

Много хора избират вечер, преди сън, да си вземат един топъл душ. Те са на мнение, че по този метод „ отмиват ” напрежението и се приготвят за пълностоен сън.

Вероятността да попадате в тази рубрика е огромна. Ако смятате, че няма какво толкоз да му се обърка на един душ, съветваме ви да прочетете това, което ще споделим с вас.

Ето какво да знаем за вечерния душ:
 Защо е значимо да си вземем парещ душ преди сън? Защо е значимо да си вземем парещ душ преди сън?
„ Вашият циркаден темп, който е вашият цикъл сън-събуждане, се управлява от телесната температура и светлина “, споделя доктор Уит...

Не се къпете при рискови температури

Когато решите вечер да влезете под душа, пробвайте да настроите водата на естествена температура. Ако тя е прекомерно топла, съвсем пареща или свръх студена, рискувате да измененията телесната си температура от стайната и това да докара до разтревожен сън.

Вземете си топъл душ няколко часа преди лягане

Както към този момент разбрахте, горещият душ не е по никакъв начин добра концепция. За разлика от него обаче топлият рефлектира на тялото по напълно друг метод. Той оказва помощ топлината да се придвижи към крайниците и по този начин тялото стартира да се охлажда. Ще се чувствате доста по-комфортно и евентуално ще спите като бебе.
 Защо НЕ би трябвало да си миете лицето под душа? Защо НЕ би трябвало да си миете лицето под душа?
Вие сте под топлия и прелестен душ, пеете на воля и вършиме пяна. Измивате косата и тялото си, тъй че е напълно естествено да посегнете к...

Не е правилно това, че утринният душ е по-полезен от вечерния

Дълго време се водят диспути на тази тематика. Истината е, че утринният душ напълно не е по-полезен от вечерния, даже в противен случай.

Сутрешният душ е идеално средство за освежаване, до момента в който вечерният ни оказва помощ да спим по-спокойно и здравословно. Ако би трябвало да сме откровени, няма изключително значение кога на денонощието се къпете, по-важно е дали вярно се грижете за персоналната си хигиена. Напомняме ви да не забравяте всички тези хидратиращи средства, които в действителност са изключително значими за поддръжката на кожата и това тя да бъде надълбоко хидратирана.

Ако сте от хората, които обичат вечер, преди да легнат в леглото, да минат през банята, съобразете се с всичко това, което споделихме с вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР