Много хора предпочитат да тренират вкъщи. Доста по-удобно е, не

...
Много хора предпочитат да тренират вкъщи. Доста по-удобно е, не
Коментари Харесай

Какво можем да тренираме безплатно у дома?

Много хора избират да упражняват у дома. Доста по-удобно е, не се дават непотребни пари, а и не се постанова да се бутате с други хора по залите. Какво можем да упражняваме вкъщи, обаче? В тази публикация сме се постарали да дадем отговор на този въпрос с някои лесни хрумвания за домашни тренировки. Вижте кои са те: 

1) Скачане на въже
6 съвета за начинаещите в спорта и тренировките
Нека позная – едно от новогодишните ви обещания беше да упражнявате – за здраве, за стройна фигура и плътно тяло, за повече...
Прочети повече
Освен в случай че не скачате на въже като слон, надали може да пречите на съседите. Трябва да имате задоволително висок таван, с цел да не закача въжето лампата и пространство, с цел да не се удря в близките мебели. Напълно постижимо е да скачате на въже вкъщи. Преди това не забравяйте да се разтегнете добре и да загреете. Може да наподобява като лесна работа, само че това в действителност е много уморителна подготовка. И една от тези, които изгарят най-вече калории. 

2) Упражнения с ластик

Можете да си купите ластици за тренировки от всеки магазин за спортни артикули. В интернет има много извършения за това по какъв начин може да ги ползвате вкъщи. Просто се уверете, че постоянно са захванати добре и че вършиме упражненията вярно. Тренировките с ластици са много положителни за цялото тяло и могат да бъдат както по-леки, по този начин и по-натоварващи. Намерете съвършения баланс за вас и действайте. 

3) Упражнения без уреди
Никога не правете ЕДНА и съща подготовка ежедневно
Може би упражнявате все по този начин интензивно, само че в последно време не виждате мечтаните резултати. Не усещате, че тялото прави интензивност и не виждате...
Прочети повече
Лицеви опори, коремни преси, клекове....Понякога няма потребност да се чудим за комплицирани извършения и уреди. В интернет може да намерите доста видеа за тренировки без уреди за цяло тяло. Има и много безвъзмездни мобилни приложения, които оферират даже цикли с месечни тренировки. Въпрос на изследване и предпочитание е да намерите най-правилното за вас. 

4) Йога

Може да практикувате йога вкъщи без никакви проблеми. Важно е да намерите подобаващ инструктор или видеа, които следват вашето равнище. Разбира се, няма да е прелестно да не сте в компания със зала, само че си има преимущество и да сте сами вкъщи. Просто внимавайте да не се контузите и да следвате инструкциите вярно и няма да имате проблеми. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР