Много хора по цял свят, в това число и българи,

...
Много хора по цял свят, в това число и българи,
Коментари Харесай

Хоум офис смях: Жена се превърна в картоф във видео среща

Много хора по целия свят, включително и българи, имат опция да работят от вкъщи си. А чат платформи и други профилирани услуги дават опция и за видео диалози, с които да се организират срещи. Е, точно една такава среща стана мотив за доста смях по целия свят. Вижте в канала във vbox7:

Лизе Окампо, която е политически шеф на неправителствена организация в Съединени американски щати, сходно на доста сънародници работи от своя дом. Заради естеството на работата ѝ обаче видео диалозите при нея са всекидневие. Последният подобен обаче стана знаменит.
   Публикувахте от в 

Всичко се случва в понеделник сутринта, когато си включва камерата за следващ видео диалог с сътрудниците си. Само че вместо да види себе си, вижда... картоф.
               

A post shared by (@yamstagrammer) on Mar 31, 2020 at 4:43pm PDT

" Бях толкоз объркана, за какво бях картоф ", чуди се тя. " От всички неща, които можех да бъда, за какво тъкмо картоф ", смее се Лизе. По-късно се сетила, че в действителност е свалила филтри, само че и до през днешния ден няма концепция по какъв начин тъкмо са се появили по време на конферентния диалог.
               

A post shared by (@superflychild23) on Apr 1, 2020 at 9:57am PDT

По-неприятното било, че даже не схванала по какъв начин да спре въпросния филтър. Разбираемо, нейните сътрудници избухнали в смях, а диалогът всъщност просто не се състоял.
               

A post shared by (@girassolpics) on Mar 31, 2020 at 4:22pm PDT

Въпреки гафа, Лизе е щастлива, че активността на нейната организация се разпространява. В НПО-то работят юристи, борещи се за независимост, тъждество, достъп до правозащита и народна власт.
               

A post shared by (@girassolpics) on Mar 31, 2020 at 4:22pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР