Много хора плащат високи такси във фитнес залата. Плащаме за

...
Много хора плащат високи такси във фитнес залата. Плащаме за
Коментари Харесай

Страхотни тренировки на открито, които са ефективни и безплатни

Много хора заплащат високи такси във фитнес залата. Плащаме за групови тренировки, персонален треньор и така нататък Всичко това е ужасно, само че през лятото е безусловно ненужно. Разходите са доста, тъй че в случай че можете да спестите малко пари, за какво да не го извършите?! През летния сезон имаме опцията да упражняваме на открито и да се радваме на чистия въздух и слънцето. Ще ви предложим няколко тренировки навън, които са доста ефикасни и безвъзмездни:

1. Туризъм

В взаимозависимост от това къде живеете, може да не сте заобиколени от увлекателни еко пътеки. Но пък във всеки град има най-малко един парк. Дългата разходка се смята за кардио подготовка, което е ужасно. Освен това, ще бъдете заобиколени от зеленина, което ще ви зареди с сила.

2. Високоинтензивната интервална подготовка HIIT

Ако не желаете да прекарате прекомерно дълго време на слънце, HIIT тренировката може да бъде тъкмо това, от което се нуждаете. Не е нужно да разполагате с съоръжение, тъй като има хиляди извършения, които са единствено с телесно тегло. Нужни сте единствено вие, мотивираща музика и равно пространство.

3. Интервално тичане

За доста хора, тичането на пътеката е доста по-лесно от това на открито. Но можете да постигнете същите резултати, в случай че бягате на открито.

4. Плуване

Плуването в разнообразни водни басейни е най-приятният метод за спортуване през лятото. Едновременно ще се радвате на слънцето, ще се разхлаждате и ще стягате тялото си. Всички знаем какъв брой е потребно плуването и че тонизира безусловно цялото тяло, тъй че не се колебайте, а грабвайте банския.

5. Стълби
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР