Много хора от специалните служби са вземали секретни документи, но

...
Много хора от специалните служби са вземали секретни документи, но
Коментари Харесай

Бивш секретар на МВР разкри как лесно се вземат секретни документи, не вижда Божков в политиката

Много хора от специфичните служби са вземали секретни документи , само че постоянно се разминават с уволняване .. Просто взимаш досието и я прибираш.
Шокиращите разкрития направи някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи проф. Николай Радулов пред bTV във връзка хванатия чиновник на Държавна организация разузнаване с голям брой документи с гриф „ Секретно “ и „ Поверително “.
Служителят е намерил секретните документи посредством противозаконни дейности. В дома му са открити класифицирани документи за страната, признава Радулов.
" Кражбата на документи може да се предотврати с чипове . Но нашите служби са занемарили сигурността ", разяснява проф. Радулов.
. Но постоянно не се знае кой ги е предал ", съобщи някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Проф. Николай Радулов разяснява и множеството разкрития на обвинения предприемач Васил Божков против ръководещите в страната.
" Според мен, подадената информация от Божков цели да накара хората да се замислят. Ако имаше концепция да взе участие в политически план, то нямаше да го разгласява.
Многократно сме чували, че е давал пари на хора и политици. Често хора или чиновници проговарят, чак когато са уволнени или наранени ", приключи някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР