Много хора нямат усет за човека срещу тях, с когото

...
Много хора нямат усет за човека срещу тях, с когото
Коментари Харесай

7 знака, че срещу вас стои лош човек

Много хора нямат нюх за индивида против тях, с който си споделят и не могат да усетят тъкмо дали са доброжелателни към тях или тъкмо противоположното. Има някои знаци обаче, които ни подсказват, че против нас стои неприятен човек с неприятни планове, който е по-добре да заобикаляме. Ето кои са знаците:
1. Не ви гледа в очите
 5 признака, с които да разпознаете злобните хора 5 признака, с които да разпознаете злобните хора
Може би не можете да си визиите, че някой ви изневерява, заблуждава или ви лъже без капка схващане, популяризира неистини и измислици...
Когато някой приказва и не ви гледа в очите, а постоянно гледа встрани, най-вероятно просто нещата, които споделя не са истина или не ви харесва, само че се пробва да скрие този факт. Винаги директният контакт очи в очи е знак, че индивидът насреща не крие нищо и няма от какво да се притеснявате.
2. Винаги закъснява
Закъснението е освен симптом на нехайство и неспособност за образуване на времето, а и знак за пренебрежение. Ако някой човек закъснява всякога за срещите, които сте си уговорили, то най-вероятно не държи въобще на тези срещи и се пробва да ви го покаже по всевъзможен метод.
3. Говори едно, а прави друго
Много хора са мощни на обещания и постоянно са доста сладкодумни и услужливи, само че единствено когато приказват. След това най-често не помнят всичко, което са споделили и работят по радикално друг метод. Винаги си имайте едно мислено с тези хора и не забравяйте, че обещаното тежи на мястото си и който не го съблюдава, значи не е откровен и добър човек.
 3-те най-лицемерни зодии 3-те най-лицемерни зодии
Не мислете, че всички са откровени с вас. Не вярвайте на всичко, което чуете. Винаги пазете най-ценното за вас и споделяйте по-малко, за...
4. Чувате клюки по ваш адрес, споделени единствено на него
Е, несъмнено, че когато кажете нещо на някого, което не бихте желали да доближава до ушите на всички и по-късно всички знаят защо иде тирада, най-вероятно „ довереният “ ви човек е разказал всичко, което не е бивало да споделя. Пазете се надалеч от хора, които не могат да пазят и най-малките ви секрети, тъй като представете си какво ще създадат с най-съкровените ви такива.
5. Никога не се отзовава, когато ви би трябвало
Човек, който постоянно е първа писта за предложения за рожден ден и излизания, само че в никакъв случай не идва, когато в действителност имате потребност от него, е човек, който сигурно няма положителни планове към вас. Заобиколете се от откровени и положителни хора, тъй като хора за „ маса “ постоянно ще има.
6. Виждате се, единствено когато на него му е комфортно
 Човечеството мутира: изчезват мъдреците от устата, появяват се нови кости и артерии Човечеството мутира: изчезват мъдреците от устата, появяват се нови кости и артерии
Учени от Австралия откриха, че хората претърпяват микроеволюция, при която еволюционни промени могат да се следят за къс интервал...
Винаги поканите ви за среща увисват във въздуха и все не може да отдели време да се видите. Когато обаче му стане скучно и няма с кого да излезе, постоянно се сеща за вас и ви звъни, а вие от предпочитание да се видите – сте първа писта.
7. Не поема отговорност за грешките си
Това са хора, които постоянно сочат с пръст другия и в никакъв случай не споделят „ извинявай “. Те постоянно считат, че другият човек е отговорен за зародилия спор и когато стане нещо, изчезват, до момента в който вие не им се извините. Бягайте надалеч от такива хора!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР