Много хора никога не биха си помислили, че ще видят

...
Много хора никога не биха си помислили, че ще видят
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Брад Пит се събират на екрана

Много хора в никакъв случай не биха си помислили, че ще видят Дженифър Анистън и Брад Пит да работят още веднъж дружно след скандалния им бракоразвод през 2005 година, заяви Дарик.
Двамата обаче взеха решение да оставят отминалите дни да бъдат отминали и ще се появят дружно на екрана за първи път от доста години, присъединявайки се към самодейност за набиране на средства на Шон Пен, при която артисти четат онлайн подиуми от филми.
 Брад Пит има връзка с копие на Анджелина (СНИМКИ) Брад Пит има връзка с копие на Анджелина (СНИМКИ)
Брад Пит претърпя тежък бракоразвод с Анджелина Джоли, само че може би най-сетне още веднъж е намерил любовта. Вчера 56-годишният артист беше сниман д...
Това е първият път, в който някогашната холивудска двойка ще бъде забелязана дружно, откогато се поздравиха зад кулисите на премиите на Гилдията на актьорите през януари. Двамата ще четат функции от кино лентата с Шон Пен Fast Times at Ridgemont High, които се трансформира в сензация пред 1982 година. Приятелят на Брад Шон Пен също ще е на екрана обаче няма да играе емблематичния си воин от паметния филм.
И Дженифър, и Брад наподобява са разчувствани да участват на благотворителното виртуално събитие, което ще се организира на 17 септември. В него участи ще вземат и доста други известни лица. Към четенето онлайн ще се причислят още Дейн Кук, Морган Фрийман, Хенри Голдинг, Шиа ЛаБеф, Матю Макконъхи, Джими Кимел, Джулия Робъртс, Джон Легенд и Рей Лиота.
50-годишната актриса работи с 56-годишния си някогашен брачен партньор в телевизионния си ситком „ Приятели “ още през 2001 година по епизода „ The One With The Rumor “ за осми сезон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР