Много хора не могат да поддържат идеалното за тях телесно

...
Много хора не могат да поддържат идеалното за тях телесно
Коментари Харесай

Защо постоянно сте гладни? Научете 6-те причини за това

Много хора не могат да поддържат идеалното за тях телесно тегло, тъй като настояват, че непрекъснато са гладни и не могат да прекарат повече от 2-3 часа, без да са приели храна. Истината е, че неправилното хранене води до постоянно огладняване и повода надалеч не е във вашия организъм
Вижте от кое място идва непрекъснатият апетит и по какъв начин да се справите с него:
 Тиквата - идеална за намаляване през есента Тиквата - идеална за намаляване през есента
През есента хората могат да открият един съвършен зарзават за намаляване, споделя Михаил Гинзбург, лекар по медицина, шеф на Самарск...
1. Не приемате задоволително протеини
Протеините са тази част от храната, която ни засища за най-дълго време и дребните количества протеин, които приемате, водят го бързо огладняване и ядене на по-чести шпации от време. Включете в менюто си повече месо, яйца и млечни артикули и ще усетите разликата.
2. Ядете прекомерно доста сладко
Захарта ни дава сила и чувство за задоволеност за доста малко време. След това огладняваме доста бързо, само че към този момент сме поели много калории от сладкото и с всяко последващо хранене прибавяме спомагателни количества към дневния си банкет. Когато се почувствате гладни, хапнете шепа ядки, вместо бисквитки или шоколад – те ще ви държат сити доста по-дълго време.
3. Храните се рядко
 4 хрумвания по какъв начин да горите калории без извършения 4 хрумвания по какъв начин да горите калории без извършения
Битката с тези непотребни калории, които поемаме всекидневно може да бъде извоювана. Всеки ден организма ни може да изгаря спомагателни тиня...
Не е нужно да спазвате броя от три хранения дневно. Включете и междинни приеми на храна сред закуската и обяда, както и сред обяда и вечерята. Просто постоянно се старайте да избирате потребни и здравословни храни, тъй че да приемате „ положителни “ калории и потребни субстанции за тялото. Хапвайте ядки, плодове или протеинови барчета.
4. Не си доспивате
Недостигът на сън се счита за една от главните аргументи за затлъстяването. Когато тялото ви не си доспива, той се пробва да си набави сила от други източници като храната. В такива случаи можете да чувствате апетит доста по-често и да приемате повече калории от нужното.
5. Подложени сте на стрес
Храната успокоява напрежението, толкоз е просто! Можете обаче да разтоварвате и да релаксирате по други способи – да започнете да ходите на йога, на танци, на фитнес или масаж. Отново ще се отървете от напрежението, само че дружно с това ще изгорите и много калории.
 Колко кг би трябвало да тежите съгласно растежа си? Колко кг би трябвало да тежите съгласно растежа си?
Първо ще стартираме с това, че тялото на всеки е доста самостоятелно и няма точна формула, по която можем да пресметнем какъв брой би трябвало да те...
6. Имате проблеми с щитовидната жлеза
Сърцебиене, промени в месечния цикъл, косопад, тремори, потене, безсилие и загуба на телесна маса са признаци на хипертиреоидизъм, изясняват експертите. Ако имате някои от тези признаци в допълнение с непрекъснатия апетит, добре е да се обърнете към персоналния си доктор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР