Много хора могат да се пренесат в царството на сънищата

...
Много хора могат да се пренесат в царството на сънищата
Коментари Харесай

Вредно ли е да се спи по корем

Много хора могат да се пренесат в царството на сънищата единствено в случай че легнат по стомах, защото единствено в тази поза се усещат задоволително удобно и отпуснато, с цел да могат да заспят.

Някои учени считат, че е потребно да се спи по стомах, в случай че човек страда от дискомфортни положения на стомаха, да вземем за пример при отичане на стомаха. В такива случаи сходна поза облекчава неприятните чувства като газове и колики.

Дори някои доктори предлагат на младите майки да поставят бебетата си по стомах, когато имат колики, с цел да се успокоят. Те обаче не би трябвало да се оставят да заспят по коремче, тъй като има заплаха да се задушат.

Според сексолози от Испания обаче тази поза е извънредно нездравословна, изключително за мъжете. Според тях тя се отразява доста зле на либидото след време и това се отнася с равна мощ както за мъжете, по този начин и за дамите.

 Спане

Последните изследвания в това отношение сочат, че когато спите по стомах, притискате вътрешните си органи, включително и пикочния мехур. От това се получават неприятности, свързани със половите благоприятни условия и комфорт по време на акта.

Ако имате проблеми със стойката или с гръбначния дирек, никога не би трябвало да спите по стомах. Същото се отнася и за тези, които желаят по-дълго време да наподобяват млади.

Когато спите по стомах, лицето ви се смачква по време на сън и по този начин се образуват първо леки, а след това и доста по-дълбоки бръчки. Ако спите по стомах и главата ви постоянно е обърната на една избрана страна, не се учудвайте, в случай че след време на тази страна на лицето ви се появи дълбока гънка.

 Сънища

Това най-вероятно ще е гънка към носа или устата, а покрай ъгълчето на устата от въпросната страна ще се появи дребна, а по-късно и дълбока отвесна гънка, която не ви е от изгода.

По принцип хората, които спят по стомах, обичат да командват парада във всяка витална обстановка, считат психолозите. Така че в случай че сте от този вид, можете да се прикриете пред новия си сътрудник, като се опитате да заспите по тил.

Спящите по тил са последователи на по този начин наречената кралска поза – хора, които са спокойни и сговорчиви, само че знаят цената си. Тези, които спят на една страна, непрекъснато имат потребност от отбраната на някой по-силен от тях.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР