Много хора мечтаят за плосък корем - това е важно

...
Много хора мечтаят за плосък корем - това е важно
Коментари Харесай

Най-успешните домашни тренировки за плосък и стегнат корем

Много хора мечтаят за плосък стомах - това е значимо освен за нашия външен тип, само че и за здравето ни. Един от най-големите проблеми на всеки, който желае да наподобява добре, са мазнините към корема. В основата на топенето им, несъмнено, е хранителният режим, само че има извършения, която също биха помогнали. Те могат да се вършат на всички места, без екипировки, и даже не включват досадното бягане. Ето кои са те:

Лицеви опори

Лицевите опори са едни от най-ефективните извършения, които можете да вършиме за коремните мускули, тъй като те ангажират всички съществени мускулни групи, напречните мускули и външните мускули. Те са съвършени и за цялостното физическо положение.
Бърпита

Едно упражнение, формирано от цели 4 детайла. И те, сходно на лицевите опори, са съвършени за цялостното положение на тялото, като тук плюсът е кардио детайлът.
Планински катерач

Изкачването на планини и върхове е ужасно, само че не постоянно имаме опцията. Упражнението е уместно и за стомах, и за рамо. Доброто остаряло упражнение си е остарялата класика в жанра. И има за какво.
Планк



Планковете са изключително известни напоследък и има за какво! Ще развият освен корема, само че и цялата област на кръста. Там вземат участие и седалищните мускули, и раменете. Започнете от 30 секунди и увеличавайте.
Сумо клек

Там с изключение на коремът, влиза и седалището, както и мускулатурата на краката. Ако вземете и бутилка вода в ръцете си, ще усетите и по-голямо натоварване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР