Много хора май имат нужда от лъжата, че БСП е

...
Много хора май имат нужда от лъжата, че БСП е
Коментари Харесай

Симов: Много хора имат нужда от лъжата, че БСП е разединена

" Много хора май имат потребност от лъжата, че Българска социалистическа партия е разединена, за за могат да се оправят с политическата си фрустрация. Медиите и те не се отхвърлят от нея като наркоман от нова инжекция.
Конгресът показва изумително единение, само че това не било правилно видите ли - опълчването било безшумно, тайно, невидимо за очите. Колко ефектно звучи! Не един, цялостен вестник с разбори като апатеоз на въображението можеш да изпраскаш, написа журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия.
 Свиленски към Станишев: Като избирахме Делян Пеевски за началник на ДАНС, кой удари еднолично печата? Свиленски към Станишев: Като избирахме Делян Пеевски за началник на ДАНС, кой удари еднолично печата?
Не можем да приказваме за някакво решение на Корнелия Нинова или предходния Национален съвет. Направиха го делегатите на конгреса и те имат...
Истината е доста по-банална и простичка. Там, където някои виждат опълчване имаме типичен модел на вътрешнопартийна народна власт. Кандидатите вземат участие в съревнование, а делегатите са тези, които вземат решение.
Българска социалистическа партия сподели предпочитание за радикална смяна и това няма нищо общо с нощта на дългите ножове и сечта за която някои няма да спрат да хленчат в близката една година.
Новите лица не са универсалният отговор на желанието за смяна, само че са първата стъпка в един дълъг път. Една партия би трябвало да е в положение да въодушевява, да възпалява въображението на хората, да демонстрира, че не се опасява от измененията.
От през вчерашния ден насам толкоз доста хора ми подпалиха телефона, с цел да ми кажат, че са прелестно сюрпризирани от Българска социалистическа партия, че я виждат по нов метод, че трансформират своето отношение към нея. Българска социалистическа партия показва, че не е просто част от политическия пейзаж на прехода, а главен мотор на новите процеси у нас. И заслугата за това е на членовете на Българска социалистическа партия и техният кураж за смяна ", приключва Симов.
 Сергей Станишев, Георги Пирински и Валери Жаблянов към този момент не са в Националния съвет на Българска социалистическа партия Сергей Станишев, Георги Пирински и Валери Жаблянов към този момент не са в Националния съвет на Българска социалистическа партия
Сергей Станишев, Георги Пирински и Валери Жаблянов към този момент не са в Националния съвет на Българска социалистическа партия. Това стана ясно откакто в 12:00 часа, на 50...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР