Много хора, които се занимават с медитация, с ментално усъвършенстване

...
Много хора, които се занимават с медитация, с ментално усъвършенстване
Коментари Харесай

Дийпак Чопра е ентусиазиран за ИИ

Много хора, които се занимават с медитация, с ментално рационализиране и духовни практики, измежду които и Дийпак Чопра, започнаха да вграждат изкуствения разсъдък в практиките си и да демонстрират духовното приложение на технологиите. Това описа футурологът доцент доктор Мариана Тодорова в предаването " Сценарий от бъдещето " на Радио " Фокус " с водещ Ива Дойчинова.

Благодарение на Дийпак Чопра в " Харвард " от няколко години има курсове по медитация за надзор на мозъка и съзнанието, означи тя.

В новата си книга " Квантовото тяло. Нова просвета за по-дълъг, по-здравословен и по-жизнерадостен живот “ той дава наставления за това по какъв начин да прибавим качество към живота си, не просто да го удължим, описа доцент Тодорова. Според него едвам 5% от нашите гени са основен фактор за болесттите, а всичко останало е резултат от външни фактори и метода, по който претърпяваме света. " В книгата си той разяснява много позитивно това, че Агенцията за надзор на храните и медикаментите на Съединени американски щати позволи технологията CRISPR/Cas 9 за редактиране на генома при хора за едно характерно заболяване “, разясни тя.

Заявката на Дийпак Чопра е идната му книга да бъде отдадена на изкуствения разсъдък и от каква помощ може да ни бъде той в професионалния и персонален живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР