Много хора, които са имали любими животни в продължение на

...
Много хора, които са имали любими животни в продължение на
Коментари Харесай

Лени Кравиц за смъртта на кучето си: Ти беше с мен в най-доброто и най-лошото

Много хора, които са имали обичани животни в продължение на години, ще потвърдят, че загубата им е сравнима с това да загубиш член на фамилията си. При звездите също е по този начин и доста от тях вършат всички свои фенове по света съпричастни със своята тъга.

Най-скорошният случай е с Лени Кравиц, който тази седмица загуби кучето си. Музикантът показа фотография с него в Инстаграм:



„ Лирой Браун, 2009 – 2021 година Благодаря ти, че показа живота си с мен “, написа Лени. „ Ти ме благослови с безусловна обич, до момента в който гледаше всичко, през което преминавам. Ти беше с мен в най-хубавите и в най-лошите ми моменти. С теб обикаляхме цялото земно кълбо още веднъж и още веднъж и се учехме един от различен. Ти беше най-хубавият. “



За благополучие Лени Кравиц не е самичък. Преди няколко години музикантът осинови кученце от подслон, което назова Джоджо. От поста му в Инстаграм излиза наяве, че и на Джоджо му липсва по-възрастното куче.



Кравиц е единствено последната към този момент звезда, която страда поради загубата на домашния си любим. На LadyZone.bg може да прочетете за още артисти и музиканти, които изгубиха обичаните си кучета и споделиха скръбта си феновете си :
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР