Много хора избират да правят секс на тъмно. Някои хора

...
Много хора избират да правят секс на тъмно. Някои хора
Коментари Харесай

Експерти: Сексът на светло е полезен

Много хора избират да вършат секс на мрачно. Някои хора просто по-лесно се настройват „ на тази вълна “, когато в мрачно, други пък се срамят от несъвършената си фигура, до момента в който трети даже не знаят какво е да правиш секс на ярко.
Днес обаче учени попаднаха на много изненадващо изобретение за това дали е потребно да се прави секс на мрачно. Експертите особено подчертаха, че получените данни сана база на проучвания на мъже и дами от Северна Европа и България, където има доста малко светлина от ноември до април, заради което мъжкото либидо понижава.
Е, предстоящо или не, само че съгласно изследванията да загазим светлината по време на интимните милувки не е добра концепция.
Не единствено това. Оказа се, че има доста позитивни резултати от това да вършим секс на ярко.
Изследователите организираха опит, в който участваха 38 мъже с ниско либидо. Половината от тях прекараха две седмици в стая с ярка светлина в продължение на половин час. В края на опита учените откриват, че те са имали доста нараснали равнища на тестостерон. Първоначално били към 2,3 ng / ml, а по-късно се увеличи до 6,7 ng / ml.
Резултатите от това изследване директно засягат половия живот на дамите, защото сексът с мъж, чието равнище на тестостерон е обикновено, е в пъти по-добър от този, който изпитва липса на подобен.
Така, че идващият път когато решите да вършиме секс не дърпайте завесите и не загасявайте крушките в стаята, а се радвайте на светлината и оргазмите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР