Много хора искат да се хранят здравословно, но не знаят

...
Много хора искат да се хранят здравословно, но не знаят
Коментари Харесай

Тези четири мобилни приложения ще ви помогнат да живеете по-здравословно

Много хора желаят да се хранят здравословно, само че не знаят по кое време в даден артикул има прекалено много сол, захар, консерванти, мононатриев глутамат или други субстанции. Има мобилни приложения, които ще държат под око с какво в действителност се храните. Каналът демонстрира няколко app-a за водене на здравословен живот. Ето кои са те:

Fooducate

Разбирането на това, което влиза в тялото ви, е голяма част от подобряването на цялостното ви здраве. В последна сметка, в случай че не знаете наличието на вашата храна, най-вероятно няма да знаете по какъв начин да изработите диетата, която най-добре ще ви е от изгода. Fooducate е превъзходен метод да погледнете оттатък информацията за калориите и да получите цялостно схващане за всяка част от храната ви.
 мобилно приложение iStock/Getty Images
Fitbit Coach

Fitbit Coach е опция да имате персонален треньор на вашия смарт телефон. Приложението употребява задачите ви, с цел да достави образователни стратегии и друго наличие, което се персонализира от вашите здравни данни.

MyFitnessPal

Казаха ни, че междинният брой калории , които би трябвало да ядем за един ден, е почти 2000. Това обаче е доста обща цел. MyFitnessPal тънко настройва оферти от вас калориен банкет, с цел да отговори на вашите характерни цели за фитнес, като регистрира вашите тренировки и ви оказва помощ да управлявате вашата диета.-->
 приложение ThinkStock/Getty Images
Waterlogged

Един от най-лесните способи да подобрите здравето си е пиенето на повече вода . Водата е най-здравословната напитка за вас, а пиенето ѝ предлага всевъзможни изгоди, които ще подобрят цялостното ви здраве. Подходящо озаглавеният Waterlogged е предопределен да ви помогне да следите количеството вода, което поглъщате всеки ден.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР