Много хора имат повишено ниво на киселинност в организма. Това

...
Много хора имат повишено ниво на киселинност в организма. Това
Коментари Харесай

Ото Варбург: „Нито една болест, дори и рак, не може да се прояви в алкална среда“

 Много хора имат нараснало равнище на киселинност в организма. Това е типично разследване от потреблението на фабрични храни, рафинирани захари и ГМО.

Но не всеки е наясно, че киселата среда е идеална за развиването на рак, наднормено тегло, болки от друго естество и доста болести.

За благополучие, основаването на алкална среда в организма е доста просто. Алкалната среда – е тъкмо противоположното на киселата.

10 естествени метода да се обезпечи алкална среда в организма:

1. Най-важното е да започнете деня с усмивка и огромна чаша вода с прибавянето на прясно изцеден сок от един лимон. Въпреки че лимоните наподобяват кисели, те имат противоположен резултат върху организма.

2. Яжте огромни порции зелена салата, подправени с лимонен сок и първокачествен зехтин. Зелените зеленчуци и плодове са един от най-хубавите източници на алкални микроелементи като калций. Яжте ги през целия ден, с цел да поддържате алкален рН баланс.

3. Искате да закусите? Яжте сурови несолени бадеми. Съдържат доста алкални микроелементи като магнезий и калций, които възвръщат киселинно-алкалния баланс, както и възстановяват кръвната захар.

4. Пийте бадемово мляко и си правете ягодови смутита със спирулинов прахуляк. Ако имате избор, бадемовото мляко постоянно е за пр

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР