Много хора държат аз да съм кандидата за премиер, обединението

...
Много хора държат аз да съм кандидата за премиер, обединението
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Ще предложа друг премиер, натовски настроен

Много хора държат аз да съм претендента за министър председател, обединяването прави силата. Не е редно и аз като Радев да деля нацията. Ще предложа различен министър председател, натовски надъхан. Това съобщи в сряда във Велико Търново министър председателят Бойко Борисов.

Той не пожела да разгласи кои министри ще бъдат препоръчани за новия кабинет.

Премиерът Бойко бе на поредна обиколка из страната. Този път се спря във Велико Търново дружно с министрите на финансите и опазването на здравето - Кирил Ананиев и Костадин Ангелов. Те бяха посрещнати от кмета на остарялата столица града Даниел Панов.

Борисов и министрите посетиха катедралния храм.

" Правителството отпусна в допълнение 4 млн. лева за църкви. Можем да демонстрираме единствено какво вършим ", безапелационен е Борисов.

Той напомни какво е реализирано от властта по време на мандата на ГЕРБ.

" Влязохме в Банковия съюз, Строи се Хемус, Струма, Европа ", изброи Борисов.

Премиерът разяснява и служебното държавно управление.

" Народът се произнеса и за чекмеджета, чанти. Страх ме е единствено от Господ!. Ако се стигне до длъжностен кабинет би означавало, че партиите не са показали мъдрост ", акцентира министър председателят Борисов.

По мотив на резултатите от изборите той съобщи, че излизането на Слави Трифонов на политическата сцена не е инцидентно.

Следващата спирка на Бойко Борисов в остарялата столица беше МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “. В регионалната болница министър председателят прегледа строителството на новия корпус, който ще приюти отделенията от втората база на лечебницата, известна като Стара болница. Директорът на лечебницата доктор Стефан Филев иформира премиера, че на 450 000 лева възлизат единствено транспортните разноски поради отдалечеността сред отделенията в двете бази, защото дистанцията е 5 километра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР