Много хора често са скептични, че двойки с големи различия

...
Много хора често са скептични, че двойки с големи различия
Коментари Харесай

"Гаджето ми е на 54, а аз на 21 и не ми пука": Инфлуенсърката, за която годините не са от значение

Много хора постоянно са скептични, че двойки с огромни разлики във възрастта не могат да се погаждат и постоянно приключват с разлъка. Е, това не важи за всички и постоянно има изключение от правилото, а доказателство за това е 21-годишната Никол Даунс и гаджето ѝ Майкъл, който е на 54 години.

Виж още: Работата за новия сезон стартира: Галин готви ново супер тяло, ето и за какво се е ваксинирал

Никол е от Мичиган и постоянно назовава Майкъл sugar daddy, а връзката им буди много мнения в мрежата. Русокосата инфлуенсърка не крие, че от време на време чете сериозни мнения, само че не се впечатлява от тях, тъй като обича Майкъл и няма желание да го напуща. В обществената мрежа тя е споделяла, че има пастични интервенции, за които Майкъл е платил - ботокс, филъри в устните, а неотдавна се е подложила на интервенция за бразилско дупе. 

Двамата са дружно от 2018 година, а запознанството им станало инцидентно, а единствено след една среща тя се нанесла в къщата му. Двамата споделят, че са щастливи, а Майкъл угажда на всяка волност а своята красива русокоска. Освен пластичните и козметични процедури, Никол се радва също на скъпи облекла и маркови чанти, които Майкъл ѝ купува с удоволствие.

Изображение: https://www.instagram.com/nicoledownns/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР