Много холивудски звезди открито говорят за нетрадиционната си сексуалност. Някои

...
Много холивудски звезди открито говорят за нетрадиционната си сексуалност. Някои
Коментари Харесай

Бисексуалните звезди, които разтърсиха Холивуд

Много холивудски звезди намерено приказват за нетрадиционната си половост. Някои го отдават на младежките си години, други споделят, че просто са си такива и не се срамят от това. Като че ли съвсем всяка дама е въртяла обич и с двата пола в Холивуд.

Кристен Стюарт

Звездата от „ Здрач “ показа, че е бисексуална в известното шоу Saturday Night Live едвам предходната година, откакто персоналният й живот беше обилно коментиран от таблоидите години наред. 26-годишната актриса е удовлетворена, че в днешно време хората все по-свободно разискват тематиката за сексуалността. Тя също призна, че не схваща за какво на бисексуалните им се поставя етикет „ комплицирани “, като за нея е тъкмо противоположното - те са хора, които знаят тъкмо какво желаят .

Лейди Гага

Ексцентричната певица постоянно е била необикновено откровена и директна за сексуалността си. Още през 2010 Лейди Гага призна, че е бисексуална в изявление с известната журналистка Барбара Уолтърс. „ Харесвам дами, само че също по този начин одобрявам и мъже. До в този момент обаче съм се влюбвала единствено в мъже, в никакъв случай в дами “, споделя певицата.
 Лейди Гага gettyimages
Азалия Банкс

През 2012 година Азалия направи самопризнание за половите си увлечения пред авторитетния вестник New York Times. Въпреки че няма от какво да се срами, звездата въпреки всичко избира да прави усещане с музиката си, а не с персоналния си живот. „ Не се пробвам да бъде определяна като бисексуалната рапърка, не желая да пребивавам с етикетите, които другите ми слагат “.-->

Амбър Хърд

Амбър е намерено бисексуална и в никакъв случай не го е крила. „ Не желая да наподобявам по този начин, като че ли имам някаква загадка “, споделя моделът. Официалното самопризнание на Хърд се случва през 2010 година Преди несполучливите си връзки с артиста Джони Деп и предприемача Илон Мъск Амбър имаше изпепеляващ обич с фотографката Тасия ван Рий.
 Амбър Хърд Guliver/Getty Images
Анджелина Джоли

Джоли постоянно е била открита за половите си желания, затвърждавайки ги обществено с редица връзки с дами, в това число и с модела Джени Шимизу. Анджелина споделя пред списание „ ОК “: „ Винаги съм обичала дами. Смятам, че в случай че обичаш и искаш да задоволиш жена, изключително в случай че и ти си жена, несъмнено знаеш по какъв начин да го направиш “.
 Анджелина Джоли gettyimages
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР