Много холивудски знаменитости провалиха живота си, като започнаха да вземат

...
Много холивудски знаменитости провалиха живота си, като започнаха да вземат
Коментари Харесай

Звездите, които успяха да се спасят от алкохола и наркотиците

Много холивудски звезди провалиха живота си, като започнаха да вземат опиати или да злоупотребяват с алкохола. Но има и такива, които откриха метод да се освободят от робството на дрогата и да задържат триумфа и материалното си благоденствие. Ето кои са те:

Робърт Дауни-Джуниър

Актьорът е прекарал 20 години, злоупотребявайки с алкохол и опиати , стигайки дъното края на 90-те, когато е задържан за шофиране в несъответстващо положение и влизане в непозната къща, където задремал до 11-годишно дете. В момента, в който спря неприятните си привички, кариерата му потегли нагоре.
 Робърт Дауни Джуниър Gulliver/Getty Images
Никол Ричи

Дете на мегазвездата Лайнъл Ричи, Никол Ричи е виждала и пробвала може би от всичко. Още преди да навърши 18-годишна възраст, Ричи е била пристрастена към кокаин , имала е уязвимост към алкохол и хероин . През 2006 хващат Никол да кара под въздействие на опиати и я задържат в пандиза. Явно тогава идва преосмислянето на живота й, а от 2010 не използва нищо неразрешено.
 Никол Ричи Gulliver/Getty Images-->
Даниел Радклиф

Многократно артистът е разказвал, че по време на фотосите на „ Хари Потър “ е почнал да пие повече от чаша дневно. Но откакто премисля живота си, Радклиф показа: „ Подредих си мислите и сега се усещам по-уверен. Харесва ми да излизам с приятелите си и без да пия “. За да се пребори с потребността да пие, Даниел е прекарвал по няколко часа дневно в разходки.

Ева Мендес

Актрисата и модел Ева Мендес влезе в клиника за рехабилитация през 2008. Оттогава насам Мендес не използва алкохол и опиати. Днес Ева е омъжена артиста Райън Гослинг, от който има две деца.
 Ева Мендес Gulliver/Getty Images
Елтън Джон

Неведнъж артистът е споделял, че не помни доста от 80-те. Прекалявал е с алкохола, употребявал е опиати значително, с цел да пребори театралната си тресчица. Но откакто всеобщо хората към него са заболявали от СПИН, Елтън Джон е осъзнал, че би трябвало да се отърве от неприятните привички. Певецът не се е поддавал на изкушенията над 20 години, а през тези години е вложил над 200 млн. $ в изследвания за битка със СПИН.
 Елтън Джон Gulliver/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР