Много фирми днес предлагат китайски стоки, които са скъпи и

...
Много фирми днес предлагат китайски стоки, които са скъпи и
Коментари Харесай

Защо да купувате китайски стоки директно от вносителя

Много компании през днешния ден оферират китайски артикули, които са скъпи и съвсем достигащи цените на западните аналози. Това се дължи на множеството употребявани посреднически услуги, в допълнение оскъпяващи крайния артикул. Защо извършването на покупки на китайски артикули от вносителя е по-изгодно и по какъв начин тези джаджи към този момент са доста по-качествени и налични отпреди години?

Защо импортираните непосредствено от Китай джаджи са по-евтини
Китай е многомилионна страна с най-гъстото население, което разрешава елементарно намиране на квалифицирани локални служащи . Това води до опцията за поддържане на ниски индустриални разноски и надлежно по-евтини крайни артикули. Същевременно, държавното управление води специфични политики, позволяващи обезпечаване на положителни стандарти за работа , без нужда от спомагателни заплащания за труд. Поради многочисленото население, елементарно и бързо се откриват квалифицирани чиновници , тъй че се пестят запаси и за тяхното в допълнение образование.

Същевременно, софтуерната промишленост и автоматизацията непрекъснато се развиват и внедряват в бизнеса, което понижава индустриалните разноски, запазвайки високото качество на продуктите.

Как резервираме налични китайските артикули
За съхраняването на евтините цени, значимо е да се запазят ниски разноските. Това допуска:

• липса на медиатори – дребните звена по веригата, оскъпяват транспортните услуги;

• извършване на покупки непосредствено от вносителя – единствено по този начин китайските артикули в България могат да останат оптимално евтини;

• подписване на дълготрайни партньорства – още един фактор за спомагателни отстъпки от страна на производителя и понижаване разноските за търговеца;

• извършване на покупки на едро – опциите за поддържане на местни складови наличия и извършването на покупки в огромни количества на китайски артикули е още една причина за договаряне на оптимални отстъпки с производителя. Така и клиентите получават бързи доставки, без потребност да чакат идване от чужбина.

Защо българите пазарят всеобщо от 4sales
Внедрявайки ефикасна работна система с ниски разноски от онлайн магазин 4sales имат опция да предложат налични предложения, без отражение върху качеството на предлаганите от джаджи. Те са нови и забавни, идват непосредствено от вносителя и са с пълноценна гаранция. Предлага се алтернатива за покупка на погашение и сертифициран сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване. Имат способен екип за потребителско обслужване, който изцяло гратис спомага за верния избор и организирането на поръчките.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР