Много фенове на футбола се опитват да отгатнат предварително кой

...
Много фенове на футбола се опитват да отгатнат предварително кой
Коментари Харесай

Viber пусна нова функция за любителите на футбола



Много почитатели на футбола се пробват да отгатнат авансово кой тим ще завоюва започващото в Русия Световно първество. Комуникационното приложение Viber към този момент е оборудвано с чат бот, в който почитателите могат да дават своите прогнози, да се състезават с другари и да печелят награди

Стара традиция за футболните почитатели по света е да сформират класация с резултатите от мачовете, с цел да познават по този метод изхода от идните срещи в границите на футболни шампионати от сходен мащаб, каквото е Световното. Така феновете на футбола могат да се похвалят пред приятелите си с дълбоки знания и със способността си да предсказват резултатите. Някои почитатели вършат класация в ексел таблица, до момента в който други залагат на класиката, ползвайки бели дъски за писане или тетрадки.

Прочетете още: Световното по футбол – една от последните замъци на малкия екран

Новата функционалност на Viber – класация (под формата на чат бот и Chat Extension), придвижва прогнозите за изхода от футболните срещи и следенето на мачовете в света на приложенията за диалози. Тя разрешава на потребителите непосредствено да се състезават и да съпоставят класиранията си в класации - в персонални или световен групови чатове. Всеки консуматор в границите на колективен Viber чат с другари или сътрудници може да вкара догатките си и да ги добави към персонализиран ръб с резултати - класация, както и да провокира приятелите си да се включат.

Потребителите могат да наблюдават в действително време във Viber напредъка си и класиранията в хода на Световната купа. Сега почитателите от целия свят могат да се състезават кой е по-добър в прогнозите, както и да станат част от голямата общественост почитатели на Световното.

„ За футболните почитатели този месец ще бъде белязан от вълнението и адреналина към Световната купа. Ние самите сме огромни фенове и като такива, наша задача е да предоставим на почитателите по целия свят нови способи за пряк достъп до футболното събитие на годината през Viber. Заменянето на бялата дъска с класация в чата и разпалването на огъня на съревнованието с груповите известия, олицетворят новаторското мислене, което предлагаме на нашите консуматори във Viber “, показа Джамел Агауа, световен изпълнителен шеф на Rakuten Viber.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР