Много емоции, прекрасни битки и отлична организация - така премина

...
Много емоции, прекрасни битки и отлична организация - така премина
Коментари Харесай

Емоции, зрелищни битки и отлична организация - така премина Държавното първенство по кикбокс в стиловете К1 и фул контакт

Много страсти, прелестни борби и отлична организация - по този начин мина Държавното състезание по кикбокс в стиловете К1 и фул контакт. За първи път конкуренцията се организира в град Пазарджик, а домакините от клуб " Спартак Пазарджик-2014 " с ръководител Илко Аджов се бяха постарали и сътвориха невероятна атмосфера.

Във втория ден на шампионата на двата кръга в спортна зала " Васил Левски " се изиграха общо 64 финала. Всеки мач бе деликатно следен от селекционерите Станислав Бахчеванов и Владимир Вълев за допълнение на националните тимове в другите стилове. Те останаха впечатлени от стила на игра на първенците Михаил Велчовски от Семеен кодекс " Победа " от гр. Враца в жанр К1 при мъжете до 71 кг. и Христо Христов от Семеен кодекс " Боил " в жанр фул контакт при мъжете до 75 кг.
 Станислав Бахчеванов пред ТОПСПОРТ: Изисквам и чакам най-хубавото от всички национални състезатели на Световното състезание по кикбокс
Станислав Бахчеванов: Изисквам и чакам най-хубавото от всички национални състезатели на Световното състезание по кикбокс

" Спортът е най-евтината и дълготрайна инвестиция в нашето физическо и психическо здраве, самочувстие и дългоденствие "

Освен медали и грамоти за медалистите, уредниците бяха осигурели купи за първите три тима в класирането по медали.

ФУЛ КОНТАКТ

1 " Стар Тийм " от гр. София

2 " Боил " от гр. Варна

3 " Тайгър Тийм " от гр. Перник

К1

1 " Шуменска Крепост " от гр. Шумен

2 " Легия " от гр. Варна

3 " Спартак Пазарджик-2014 " от гр. Пазарджик.

Председателя на конфедерацията Галин Димов също изрази позитивното си мнение за надпреварата.
 Кикбоксът с решения за развиването на детско-юношеския спорт
Кикбоксът с решения за развиването на детско-юношеския спорт

" Решението е плод на екипната работа от целия директорски съвет "

" Доволен съм, макар всички инциденти и инспекции на изрядността ни. С общи старания успяхме да осъществяваме един мощен откъм състезатели и първокласен кикбокс шампионат. - разяснява Димов. - Направихме всичко допустимо и резултатът е повече от забележим. Имахме потребност от този шампионат след месеците без спорт. Вярвам, че когато работим дружно и всички клубовете гледаме в една посока нещата ще се получават все по-добре.

Димов разгласи, че отсега нататък ще се избират претендентите за домакини, които могат да обезпечат два кръга.

" За нас това не беше просто съревнование а същински празник на кикбокса. Срещите бяха разпределени по равно на двата кръга, успявахме да приключим в точния момент и по този начин давахме опция на бойците да си починат и да се концентрират за финалите. От в този момент нататък ще следим деликатно поръчките и при потребност постоянно ще организираме шампионатите на два кръга. Убеден съм, че това ще даде доста по-добри резултати и ще вдигнем равнището на кикбокса в бъдеще ", уточни ръководителят на конфедерацията.
 От Конфедерацията по кикбокс и муай тай благодариха на министър Кралев за поддръжката
От Конфедерацията по кикбокс и муай тай благодариха на министър Кралев за поддръжката

В организацията ни приготвят първото си съревнование след пандемията

В календара на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай престоят Национален лагер, който започва от 1-ви август и Държавен шампионат в татами стиловете от 15 -17 август, който ще се организира в курортен комплекс " Камчия ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР