Много екшън в стила на Гай Ричи из улиците на

...
Много екшън в стила на Гай Ричи из улиците на
Коментари Харесай

Екшън по улиците на Аграба в новия трейлър на „Аладин“

Много екшън в стила на Гай Ричи из улиците на приказния град Аграба , обилни дворцови празненства и улични шествия, както и още фрагменти от Пещерата на чудесата потапят фена в новия филмов откъс на „ Аладин “.
 
Специален фокус в филмовия откъс е подложен върху зараждащото се другарство сред Аладин и „ цапнатия в устата “ дух от лампата, в чиято роля влиза Уил Смит .

 
Звездата от „ Лоши момчета “ разкрива, че стартира да се усеща убеден, че основава облика като „ респект към Робин Уилямс , само че музикално друг “.
 Кадър от Аладин Кадър от „ Аладин “Форум Филм България
За своя „ хип-хоп Джини Уил Смит черпи ентусиазъм и от функциите си в „ Денят на независимостта “ и сериала „ Свежият принц от Бел Еър “.-->
 
Новите фрагменти от кино лентата разкриват спомагателни елементи и за злодея Джафар , който стои в основата на тази епична история за обич, завършения, изменничество и лукавство.
 Кадър от Аладин Форум Филм България
Един от основните детайли на истинската Дисни анимация „ Аладин “ несъмнено са хитовите песни „ A Whole New World ” и „ A Friend Like Me ”. Новият филмов откъс ни потапя точно в музикалната магия на кино лентата с новото звучене на класиките, донесли Оскар за истинска музика на създателя си Алън Менкин .

 
Към филмовия саундтрак ще бъдат добавени и две нови песни, които занапред следва да чуем – соло на Жасмин в стила на шлагерите на английската поп икона Адел и дует на Аладин и принцесата. Те са написани от Алън Менкин взаимно с тандема, който стои зад „ La La Land “ и „ Най-великият шоумен Бендж Пасек и Джъстин Пол .  
 Кадър от Аладин Кадър от „ Аладин “Форум Филм България
Аладин “ е следващата анимирана класика, която Дисни съживява с пълнометражен филм. За визията на лентата режисьорът Гай Ричи черпи ентусиазъм от Близкия изток , Индия и даже Китай , както и от достоверните приказки от сборника „ Хиляда и една нощ “.
 
Сценарият е дело на огромен екип от експерти, измежду които Джон Аугуст и Рон Клемънтс , който стои зад сюжета на истинската анимация.
 Кадър от Аладин Кадър от „ Аладин “Форум Филм България
В актьорския състав на кино лентата влизат младият гений Мена Масуд като Аладин , Наоми Скот като принцеса Жасмин , Марван Кензари като злия Джафар и любимецът на феновете Уил Смит като духа от лампата Джини .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР