Много е вероятно съдът дори да ги освободи от наказателна

...
Много е вероятно съдът дори да ги освободи от наказателна
Коментари Харесай

Mайката На Зверски Пребития От Мутри Ученик С Разтърсващи Думи!

Много е евентуално съдът даже да ги освободи от наказателна отговорност по чл.78а от Наказателен кодекс и да се разминат с санкции сред 1000 и 2000 лв..В случая и полиция, и прокуратура и съд са безсилни, тъй като няма по какъв начин да ги подведат под отговорност, в случай че здравното мнение е за лека телесна щета. „ Това, което през днешния ден се случи…просто нямам думи! Всеки може да види сина ми и да реши дали това е лека телесна щета.

Отивам в понеделник в Стара Загора, ще бъде направена тройна съдебно-медицинска експертиза, няма да оставя да ми се подиграват ”, безапелационна е Галя Радулова. Самата тя към този момент трети ден не може да си отговори на въпроса по какъв начин мъже на по 30 години ще атакуван младежи по този метод и ще се гаврят по този метод с тях. „ Атакували са ги тил, съборили са ги на земята. Какви са тези така наречен ”мутри ”, така наречен ”мъже ”, които могат да атакуван по този метод 19-годишни момчета.

Те петнят честа на мутрите. Кой мъж ще удари две момчета в тил, ще ги бие с бокс, ще ги тъпче? Накрая доктор Парасков ще ми каже, че това било лека телесна щета! ”, добави тя. Галя Радулова благодари на ОД на Министерство на вътрешните работи за бързото следствие, определяне и задържане на обвинените, само че мощно се съмнява в мнението на правосъдния доктор, поради което ще търси друго мнение. Ще приложи цялата документи за шевовете на сина й, какви са контузиите по скулата и да се види по какъв начин лекарят е решил, че това е лека телесна щета.

Възстановяването на Яни ще продължи няколко месеца. Той бе обезобразен след нападението. Той е студент първи курс по програмиране в Бургаския свободен университет.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР