Много е вероятно руският отбранителен производствен сектор да използва затворнически

...
Много е вероятно руският отбранителен производствен сектор да използва затворнически
Коментари Харесай

Лондон: Русия използва и затворници за производството на оръжия за войната

Много е евентуално съветският защитителен индустриален бранш да употребява затворнически труд в опит да отговори на индустриалните условия по време на войната. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

През ноември 2022 година " Уралвагонзавод " - най-големият производител на танкове в Русия, разгласи, че ще наеме 250 пандизчии след среща с Федералната работа за изтърпяване на наказванията (ФСИН).

От английското разузнаване означават, че в Русия има дълга традиция на затворнически труд , само че от 2017 година насилственият труд като характерно наказване беше въведен още веднъж.
 23 000 съветски пандизчии се бият за частната войска
23 000 съветски пандизчии се бият за частната войска " Вагнер " в Украйна

Нова тактичност на съветските окупатори

С един от най-високите проценти на лишени от независимост в света, ФСИН управлява голяма империя от над 400 000 пандизчии и постоянно е упреквана в изключителна грубост и корупция, показва ведомството.

Затворническото население дава на съветските водачи неповторим човешки запас, който да се употребява в поддръжка на " специфичната военна интервенция ", защото към момента не доближават нужните доброволци.

Трудът на пандизчиите евентуално ще бъде изключително издирван от производителите на относително нискотехнологични оръжия, какъвто е " Уралвагонзавод ", които съвсем несъмнено са под мощен напън от Москва да усилят производството си.

" Калашников " се хвали с невиждано от 20 години произвеждане на оръжия

През 2022 година е регистриран растеж от 40% по отношение на година по-рано
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР