Много е вероятно НС да отмени действието на чл.38 и

...
Много е вероятно НС да отмени действието на чл.38 и
Коментари Харесай

От Мрежата: Ще арестуват по сигнал всеки, който разказва вицове за асенка Василева или за бай дън

" Много е евентуално Народно събрание да анулира действието на чл.38 и чл.39 от Конституцията на Република България, касаещи свободата на словото и свободата на убежденията ", написа в собствен пост  Иван Спиридонов.
" Ще арестуват по сигнал всеки, който споделя вицове за асенка Василева или за бай дън. " Това е написал в коментар Иван Спиридонов.

" Вижте фотографията и текста под нея. Това надали са инцидентни думи. Където има пушек, има и огън! "



" В този дух чакам скоростно възобновяване на позабравения 6-ти отдел на държавна сигурност, този път като отдел на ДАНС, в тясно съдействие с MI6 и Централно разузнавателно управление на САЩ. Дори от прахта може буквално да бъде извадено и названието му – „ за битка с идеологическата измама, контрареволюционните, националистически и други противодържавни прояви в страната “.

Негова съществена задача беше контролът на евентуално сериозните към режима групи, някои от които с релативно огромно въздействие върху публичното мнение… Едно към едно!

Много е евентуално Народно събрание да анулира действието на чл.38 и чл.39 от Конституцията на Република България, касаещи свободата на словото и свободата на убежденията. Вероятно е и да одобри нов закон за медиите, в който дневник, г.овв.нюс, гн.ойче веле, бТВ, нтв и още няколко да бъдат оповестени за единствен легален източник на информация, а дребното останали що годе свободни медии да бъдат закрити.

Също чакам в най-скоро време да стартират да обикалят шпиц команди от доброволци, подбрани из средите на симпатизантите на Политическа партия и Демократична България, да арестуват по сигнал всеки, който споделя вицове за асенка Василева или за бай дън.

Под боязън от арест може би ще е и всеки, който слуша Висоцки, Чайковски или Бородин, както и четящите Достоевски, Толстой или Гогол. Не е изключено да глобяват и такива, които имат по стените си репродукции от картини на Репин, Шишкин или Айвазовски. 

Още не е ясно по какъв начин ще подходят към Менделеевата таблица. Вероятно и тя ще бъде оповестена за част от прокси войната на Путин против демократичния свят…

Абе, въобще, комунистите и нацистите ряпа да ядат. Обаче този път всичко е поради свободата и демокрацията…пък и по магазините има и дънки и банани ", приключва коментарът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР