Много е вероятно между 19 и 22 май на най-малко

...
Много е вероятно между 19 и 22 май на най-малко
Коментари Харесай

Лондон: С партизанските атаки в Белгород Русия доказва, че е жертвата във войната

Много е евентуално сред 19 и 22 май на минимум три места в Белгородска област в Русия , покрай украинската граница. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Въпреки че самоличността на партизаните остава непотвърдена, съветски групировки, противопоставящи се на режима, поеха отговорност за офанзивите.

Британското разузнаване показва, че най-тежкият случай е станал край град Грайворон . Освен боевете с леко въоръжение, наоколо до местопроизшествията е регистриран и растеж в броя на офанзивите с дронове или на заобиколен огън.

Русия изтегля няколко села и разположи спомагателни сили за сигурност в региона.
 Удариха постройка на ФСБ в Белгород
Удариха постройка на ФСБ в Белгород

Няма публично удостоверение

Страната е изправена пред все за сигурността в своите гранични райони - офанзиви против военни самолети, набези със самоделни, а в този момент и директни партизански дейности.

Според английското МО е съвсем изцяло несъмнено, че Москва ще употребява тези произшествия, с цел да поддържа формалната си теза, че точно тя е жертвата във войната.

Вчера в Белгородска област беше въведен режим на " антитерористична интервенция ", който нормално се пояснява като възбрана за разпространяване на всякаква информация, друга от тази, идваща от публични източници.
 Украйна: Руски партизани се опълчват на режима на Путин
Украйна: Руски партизани се опълчват на режима на Путин

Киев отхвърля намеса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР