Много е важно президентът Радев дали ще проведе честни избори

...
Много е важно президентът Радев дали ще проведе честни избори
Коментари Харесай

Борисов: Не мисля, че ПП ще са втора политическа сила, “Възраждане” ще ги победят

Много е значимо президентът Радев дали ще организира почтени избори и дали отново няма да пропусне тези на Демократична България още веднъж да са контролиращи на кодовете. Доколкото ги чух сътрудниците от Демократична България по какъв начин пискат, в този момент мисля, че може и да са почтени. Това съобщи пред М ГЕРБ Бойко Борисов, който показа част от новите младежи в партията

Аз не мисля, че ще са втори „ Продължаваме промяната “. Възраждане имат огромен напредък. Но ние мисля, че ще победим, само че глас национален, глас Божи. Ще забележим след изборите.

Ние сме привикнали сами да управляваме с поддръжка. Народът ще дефинира кой с кого ще бъде. А първата партия е определена да води, не да крепи, по тази причина ние към нашите гласоподаватели споделяме по този начин: „ Ще вложим всички старания да се направи устойчиво държавно управление. “ Но не мога да кажа с кого ще се коалираме, има разнообразни формули. От досегашните, които имат късмет да влезнат сме се коалирали единствено с Демократична България. Но ще забележим – Има Такъв Народ може би ще влезнат, Стефан Янев. Може да влезнат патриотите и тогава с тези, с които сме работили, може да приказваме. Но дано народът се произнесе, съобщи Бойко Борисов.

Не е редно да одобряваме тезата, че ще се хвърлят ей по този начин 70 млн. за избори и след това отново ще има. Трябва да се работи в посока богатство на страната, тъй като след това когато пристигна новото служебно държавно управление, то няма да има никакви средства да изкара страната ни от рецесиите. Пример е и това, че Планът за възобновяване още го няма настоящ у нас. А без политическа устойчиво няма по какъв начин да се трансформират законите, които трябваше да внесат предходните ръководещи, с цел да може да бъдем обезщетени. Планът би трябвало да подкрепи бизнеса да стане по-иновативен.

Политиката не е война, да убиеш съсипеш другия. Тя е битка на хрумвания, които народът да припознае. Най-големият проблем на ГЕРБ през последните 12 година беше, че нямахме съпротива – едно мъничко Българска социалистическа партия и Демократична България. И 12 година откакто пристигнаха новите ръководещи – ами те са като невидели – нито експертиза, нито благоприятни условия, започнаха да крадат и проблемите не стопират. Опозицията е значима, поръчител против корупцията. Никой не може да се контракти с опозицията.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР