Много е важно да познаваш правилните хора. В това се

...
Много е важно да познаваш правилните хора. В това се
Коментари Харесай

Гришо уредил бившата с билет за Лондон

Много е значимо да познаваш верните хора. В това се убеди и словашката тенисистка Романа Табак. Тя се уреди с пропуски за финалния шампионат на АТР в Лондон с помощта на бившето си гадже Григор Димитров.

Красавицата, която не стопира да преследва най-хубавия ни тенисист по целия свят, бе в британската столица, с цел да вика за него. Нещо повече, Романа седеше на едно от хубавите места в залата покрай корта, обезпечено й от самия Гришо. Мацката се похвали на всички свои другари в обществените мрежи.
" Гост на кого? ", написа Романа и качи клипче от финалния мач на Димитров против Гофен. По-късно тя качи и фотография с българина, направена след най-голямата победа в кариерата му до момента.

" С обичаните ми тенисисти в тура ", безапелационен е коментарът на словачката.

Заради Димитров Романа обикаля по целия свят. Преди това двамата се видяха в Америка, срещнаха се и в Монте Карло по време на " Мастърс " -а в княжеството. Там Табак не пропусна и тренировките на родната тенис звезда. Тя даже се снима на трибуните на фона на потящия се на корта българин. Преди това словачката пътува и до София, с цел да се види с Гришо през февруари. Романа изгледа онлайн триумфа на Димитров на шампионата пред препълнената зала " Арена Армеец " и незабавно по-късно си направи селфи с него. Сега отиде и в Лондон, макар че там беше и гаджето му Никол Шерцингер.

Словачката е влюбена в българина още от 2008 година Тя е първата по-сериозна другарка на Григор. Табак се среща с него около тениса и точно той е първият й мъж. Двамата стартират едновременно кариерите си, само че след това русокоската се отхвърля поради травми, а в този момент се опитва да се върне на корта. Те са двойка през 2008 година, когато българинът печели в Лондон юношеския шампионат " Уимбълдън ", а тя доближава до полуфиналите. Именно Романа бе дама на Григор по време на формалния банкет след привършване на конкуренцията. Тя не крие, че Гришо е огромната й обич.

Официалната другарка на нашия тенисист Никол очевидно не е обезпокоена от конкуренцията за сърцето на българина. Певицата все по-често приказва за любовта им. Тези дни Шерцингер даде огромно изявление, в което удостовери, че с Григор Димитров са дружно. Те в никакъв случай не са се разделяли, такива клюки имаше през лятото. Американката е уверена и, че един ден ще има огромно семейство, само че Бог би трябвало да каже по кое време ще стане това.

A post shared by Romana Tabak (@romanatabak) on Aug 31, 2017 at 3:36am PDT

" С Григор се опитваме да жонглираме с непрестанните задължения, само че убеждавам ви, не минава доста време, с цел да се чуем - разкри певицата. - Дългите разстояние са повече събитие, с което се съобразяваме, в сравнение с спънка. Не се влюбвам елементарно, само че когато това стане, е доста мощно и надълбоко. Един ден ще имам огромно семейство. Родила съм се в такова и ще основа такова - огромно. Нямам времева рамка, тъй като човек в никакъв случай не знае какво ще му даде Бог. "

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА РОМАНА ТАБАК ВИЖТЕ ТУК!!!

 Романа Табак - юношеската тръпка на Григор Димитров @@@

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР