Много е важно човек да се доверява на себе си,

...
Много е важно човек да се доверява на себе си,
Коментари Харесай

НЕ и НЕ! Най-лошото отношение към клиенти и най-голямото закъснение: Wonderland

Много е значимо човек да се доверява на себе си, а не ранглисти, когато е гладен. Ето за какво: поглеждайки ранглиста за неделен брънч – т.е. допустимо най-бързо хранене, преди работа в офиса по този понеделнишки брой на 19`, отиваме в Wonderland. Обяснява ни се, че може да се седне единствено в зоната за пушачи, тъй като в другата всичко е резервирано. Сядаме.

Поръчваме обикновени неща от менюто: едното са бъркани яйца върху чабата, другото са палачинки със сьомга, плюс десерт или напряко подготвени. Все бързи за подготвяне работи.

Хора, които чакат най-малко десетина минути след нас на открито, т.е. нямат резервация, са настанени вътре. Поръчват, сервират им, ядат. А ние гладно чакаме.

 Обръщаме се към различен келнер, тъй като нашата не се вижда от много време, като го подсещаме, че седнали дълго след нас хора, към този момент хапват, до момента в който ние чакаме.

Минал е половин час и ни се носи. Едното от двете поднесени неща обаче няма нищо общо с поръчаното от нас. Келнерката три пъти споделя, откакто посочваме този елементарен факт, че виновността е нейна, което е повече от явно, само че пък нагнетява напрежение.
Връщаме нежеланото. Искаме си нашето. След 6 или 7 минути идва истинската поръчка. Значи толкоз, не половин час лишава приготвянето на заветното ядене.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР