"Много е трудно сега да кажем какво е нивото на

...
"Много е трудно сега да кажем какво е нивото на
Коментари Харесай

Хучев за Ружомберок: Интересува ме какъв отбор ще сглобим ние

"Много е мъчно в този момент да кажем какво е равнището на съперника. Честно да ви кажа напълно ме интересува какъв тим ще сглобим ние и до каква степен боеспособни ще бъдем на 11-и юли. Това ме интересувам повече. Разбира се, че ще се постараем да създадем всичко допустимо да разузнаем в детайли съперника. Малко е комплицирано, защото в този момент в формален мач няма да можем да ги забележим, само че разполагаме с всичко, което ни е належащо да прегледаме някои от мачовете им ", разяснява старши треньорът на Левски Петър Хубчев откакто научи името на противникът на отбора за първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"За мен, защото ние имаме едно остаряло наказване, за мен няма никакво значение. Мисля, че и за момчетата би трябвало по този начин да създадем, че да няма значение къде излизаме и играем ", съобщи Хубчев във връзка семейството на тима и добави:

"Ако изходим от страната, от която идва, може би, да, най-сериозният съперник, само че в елементи не познавам нито един от тимовете. "

Това е Ружомберок – противникът на Левски

Левски с доста сериозен словашки противник в Лига Европа

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР