Много е трудна интеграцията на ромите в кв. "Люлин". Важно

...
Много е трудна интеграцията на ромите в кв. "Люлин". Важно
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на район Люлин Милко Младенов от ГЕРБ: Трудна е интеграцията на ромите в кв. Люлин

Много е сложна интеграцията на ромите в кв. "Люлин ". Важно е децата да се образоват, с цел да бъдат по-късно пълноценни жители. Това сподели претендентът за кмет на регион Люлин Милко Младенов от ГЕРБ в изявление за izbori.bg.

„ Незаконните постройки непрекъснато се усилват. През ден-два попадаме на роми, които сглобяват колиби “, стана ясно от думите му. „ Престъпността в квартала понижава, тъй като с изключение на положителната работа с Министерство на вътрешните работи, се събориха две гета и се сложи видеонаблюдение “, означи Младенов.

"Нямаше нито едно санирано учебно заведение в "Люлин ", когато поехме ръководството на квартала ", разкри претендентът на ГЕРБ. Той добави, че са санирани четири градини и сега се санира пета.

По думите на Младенов, дефицит тук-там има и в "Люлин ", само че единствено в яслените групи. "Ще се построи нова детска градина в квартал "Филиповци " на мястото на остаряла ", осведоми той.

Кандидатът за кмет уточни и различен проблем в квартала – от 40 години има междублокови пространства, които не са докосвани. "Работим в тази посока и не сме спирали досега подобряването на такива места ", сподели той.

Милко Младенов показа какви са цели му през идващия мандат. „ Ще има вход към "Западен парк ". Изготвен е план за това. В "Люлин " - център се планува и основаването на огромно парково пространство “.

Кандидатът за кмет изясни, че налозите не са главните доходи в Столична община. "Разходите за региона надвишават приходите ", сподели Младенов.

На въпрос по какъв начин прави оценка своите съперници, той сподели, че им дава добра оценка, само че опитът е в негова изгода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР